Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 10.09.2019 03:00

Emlakjet ve TÜGEM Sektörel İşbirliği Yaptı

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeye devam ediyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda yer alan Emlakjet, TÜGEM ile yeni bir iş birliğine imza attı.
Emlakjet ve TÜGEM Sektörel İşbirliği Yaptı

Emlakjet ve TÜGEM Gayrimenkul Sektörü İçin Güçlerini Birleştirdi

Bu işbirliği kapsamında özellikle 5 Haziran 2018'de yayınlanan ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ sonrasında sektörün nasıl bir değişime uğrayacağı ile ilgili olarak gayrimenkul danışmanlarına eğitimler verilecek. Eğitimlerde gayrimenkul danışmanlarına alanında uzman kişiler tarafından bilgilendirmeler yapılacak.

‘’Gayrimenkul sektörünün gelecek stratejisini önemsiyoruz’’

İşbirliği ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Emlakjet Ceo’su Tolga İdikat, “Emlakjet olarak gayrimenkul sektörünün gelecek stratejisini önemsiyoruz. TÜGEM ile de akademiden, ortak projelere, pilot uygulamalardan, mevzuat çalışmalarına geniş kapsamlı iş birliktelikleri yapacağız. Yaptığımız iş anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

‘’Emlakjet ile sektöre değer katmaya devam edeceğiz’’

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, “TÜGEM,  gayrimenkul danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimciler tarafından kuruldu. 4. yaşımıza gireceğimiz bu günlerde Emlakjet ile önümüzdeki aylarda birçok yeni proje gerçekleştirerek sektörümüze değer katmaya devam edeceğiz.  Ortak yürüteceğimiz faaliyetler gene sektörde ilk yapılan çalışmalar olacak” açıklamasında bulundu.