Halkbank web
Ekonomi 10.09.2019 15:11

Emaar Sektörün En Büyük Kampanyası "Yarısını Kazan" ile Rekora İmza Attı,

İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi Emaar, Param Kart işbirliğiyle gerçekleştirdiği AVM sektörünün en büyük kampanyası olan "Yarısını Kazan" ilk 4 gününde 5000'in üzerinde katılımcı ile sektör rekoru kırdı. Yoğun katılım sebebi ile AVM 01.00'de kapatıldı. Kampanya kapsamında 5 milyon TL alışveriş yapan tüketiciye hediye edildi. Kampanyadan yararlanmak için uzun kuyruklar oluşturan katılımcılara su ve lokum dağıtıldı.
Emaar Sektörün En Büyük Kampanyası

Tüketicilere 5 milyon TL Hediye Etti!

450 yeni nesil konsept mağaza ve restoranları, Türkiye’nin en büyük timsahına sahip akvaryumu ve 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sineması ile İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar’ın 5 Eylül tarihinde başlattığı sektörün en büyük kampanyası “Yarısını Kazan”dan 4 gün içinde 5000 kişi yararlandı. Kampanyanın ilk 4 gününde Emaar'da harcanan toplam alışveriş tutarının 5 milyon TL'si Param Kart aracılığıyla ziyaretçilere geri ödendi. Önümüzdeki haftalarda ses getirecek yeni kampanyalar ile geri dönecek olan Emaar, düzenlediği “Yarısını Kazan” kampanyasına beklentinin üzerinde gerçekleşen dev katılım ile tarihinin rekorunu kırdı.

01.00’e kadar kuyruklar bitmedi!

Toplam 8 ayrı kampanya masasında 24 personelin kayıt aldığı kampanyaya olan yoğun katılım nedeni ile Emaar 01.00’de kapandı. Kampanyadan yararlanmak için uzun kuyruklar oluşturan ziyaretçilere su ve lokum dağıtıldı. Bugüne kadar birbirinden özel yüzlerce kampanya düzenleyen Emaar, sunduğu hizmet ve kampanyalarla rekor kırmaya devam edecek.

Yoğun katılımla sona eren kampanyada katılımcıların Emaar mağazalarında aynı gün içinde yaptıkları 500 TL ve üzeri alışverişlerinin yarısı Param Kart’larına geri döndü. Param Kart’a yüklenen liralar Emaar bünyesinde yer alan mağazalarda 31 Aralık tarihine kadar kullanılabilecek.