Magazin 21.08.2019 00:30

EFSANE ÇOCUKLAR EFSANE BASKETBOLCULARI YENDİ

EFSANE ÇOCUKLAR EFSANE BASKETBOLCULARI YENDİ

 

İzleyicilerin ayakta alkışladığı ve her saniyesiyle mükemmel bir şölene dönüşen maç down sendromlu özel basketbolcu çocukların galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçın kaptanı Turabi Genç, "Basketbol önce sosyal sorumluluktur. Bu derece yetenekli çocuklarımız için burada olmaktan duyduğumuz gurur tarifsiz" dedi.

Maç sonrası efsane basketbolcular özel çocuklar ile ayrı ayrı performans yaptılar. ödül töreninde efsane basketbolcular down sendromlu çocuklara madalya ve kupalarını verdiler. Efsane basketbolcuların üzerlerindeki formaları çıkararak çocuklara imzalaması ise Türk Basketbolunun tarihine asla unutulmayacak bir iz bıraktı.

Efsane basketbolcumuz Ertuğrul Güler ise konuşmasında Bursa'da geçtiğimiz Haziran ayında çocuklar için açtığı Sharks Basketbol Kulübünün müjdesini verdi. Bu okulda büyük bir başarı grafiği ile çocukları basketbolun, sporun penceresinden gerçekte iyi bireyler olarak yaşama hazırlamak için yola çıktıklarını belirten basketbolcu Ertuğrul Güler çocuklarla birebir ilgilendiğini ve bunu son derece önem taşıdığını belirtti. Ertuğrul Güler ve Turabi genç İngiltere Londra üniversiteler arası kulüplerle kendi oyuncuları ile maç yapacaklar.