Vakıf Katılım web
Magazin 17.09.2021 04:46

ECE SEÇKİN VE ÇAĞRI TERLEMEZ MUTLULUĞA ''EVET'' DEDİ!

Başarılı pop yıldızı Ece Seçkin, yedi yıldır birlikte olduğu nişanlısı Çağrı Terlemez ile Beykoz Çubuklu 29 adlı mekanda masalsı bir gecede dünyaevine girdi.
ECE SEÇKİN VE ÇAĞRI TERLEMEZ MUTLULUĞA ''EVET'' DEDİ!

Çiftin nikah şahitliklerini Ece Seçkin’in yakın arkadaşları Danla Biliç ve Derya Uluğ ile birlikte ünlü sunucu Esra Erol Özbir, başarılı sanatı Ozan Doğulu ve Çağrı Terlemez’in yakın dostu Alper Toyoğlu yaptı. Nikah kıyıldıktаn sonra aile cüzdanı Ece Seçkin’e verildi. Seçkin, objеktiflеrе cüzdanı sallayarak poz verdi. Ünlü çiftin düğününe sanat camiası başta olmak üzere cemiyet hayatının önde gelen isimleri akın etti.  Geceye katılanlar arasında; Danla Biliç, İrem Derici, Enis Arıkan, Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, Esra Erol, Cem Belevi, Ziynet Sali ve eşi Erkan Erzurumlu, Derya Uluğ ve sevgilisi Asil Gök, Merve Özbey ve eşi Kenan Koçak, Ozan Doğulu ve sevgilisi Hera, Gülden, Faruk Sabancı ve sevgilisi Dilay Korkmaz gibi seçkin isimler yer aldı. Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez çiftinin düğününe katılan ünlü isimler, bu özel gecede sahne aldı.

Şarkıcı Gülden Mutlu’da düğüne sevgilisiyle geldi. Yönetmen İzzet Başlak ile iki yıldır beraber olduğu öğrenilen ünlü şarkıcı ilk kez objektiflere beraber poz verdi.

Ece Seçkin mutluluk anlarını şu sözlerle belirtti; ‘’Çok heyecanlıyım. Bu heyecan başka hiçbir şeyin heyecanına benzemiyormuş. Çok mutluyum, hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attım. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkes umarım bu mutluluğu yaşar. Çok heyecan verici, çok duygusal bir haldeyim. Ben çok şanslıyım. Hayatımın aşkı ile evlenmeyi Allah bana nasip etti.’’

Nikahın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftten Ece Seçkin, gelinlikleri ile, ‘’Öncelikle düğünümde bu kadar güzel gelinlikler giyeceğim için çok şanslıyım. Gelinliklerin hepsi beni yansıtıyor. Bu gelinlikleri sevgili Merve Kırşan ve Tuba Albustanoğlu ile birlikte Rewaken imzası altında tasarladık. Bu çok heyecan verici. Gelinliklerden biri için çok sıra dışı diyebilirim. Diğer gelinlikleri de ise daha prenses bir Ece Seçkin var. Özellikle sıra dışı olarak tanımladığım gelinliğim, alışık olduğunuz çılgın ve şaşırtıcı Ece’yi yansıtıyor" diye konuştu.

Geceye katılan isimlerden İrem Derici, "Ece ile biz aynı dönemde çıktık müzik piyasasına, Ece'yi everdik ben bir kere evrildim yeter, artık yeter" dedi. Aşk haberleri hakkında konuşmaktan kaçınan İrem Derici, "Ben aynı muhabbeti yapmaktan sıkıldım" diyerek konuyu kapattı.

Ece Seçkin'in uzun yıllardır yaptığı tüm şarkılarda imzası bulunan Ozan Doğulu sevgilisi Hera ile objektiflere poz verdi. İkili, "Ece yanımıza geldiğinde çok küçüktü, çok iyi kariyer yaptı. Şimdi onun mutluluğunu görmek çok güzel. Çok aşık bir çift, onların evlendiğini görmek bizim aşka olan inancımızı arttıyor" diye konuştu.

Ece Seçkin'in nikah şahitleri Merve Özbey, Derya Uluğ ve Danla Biliç muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Uzun zamandır bu anı bekliyorduk diyen Derya Uluğ, "İnşallah bizde önümüzde ki yaza olabilir. Önce bir teklifi alalımda bakarız" diyerek sevgilisi Asil Gök'e top attı.