Magazin 29.11.2017 23:21 Güncelleme: 30.11.2017 03:41

EBRU YAŞAR'DAN, DEMET AKALIN'A

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "söylemezsem olmaz" adlı programın canlı yayınına bağlanan Ebru Yaşar, "Bazen doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar. Bu doğru bir şeymiş. Yazımın sonuna kadar arkasındayım, yazımda çanta Işıl Hanım'ın demedim. Kendilerince kulaktan kulağa oynamışlar, bu kulaktan kulağa oyunlarında biliyorsunuz laflar birbirinin üstüne biner, finalde bambaşka birşey ortaya çıkar aynen o hale gelmiş."
EBRU YAŞAR'DAN, DEMET AKALIN'A

Programda, “Ben yazmayı seviyorum. Kimseyi kırmak gibi bir derdim yok.” ifadelerini kullanan Ebru Yaşar, herkesi okumaya ve okuduğunu anlamaya davet etti.

“Ben yazdığım şeyin arkasındayım.” diyen Yaşar, köşe yazısında gündeme gelen konuya yine köşesinden cevap vereceğini söyledi. Ebru Yaşar, “1 Aralık Cuma günü köşemde bu konuyu bir kez daha kaleme alacağım. Cuma gününü beklesinler.” dedi. 

Konsere giden üç arkadaşı olduğunu, iki arkadaşının protokol alanında bir arkadaşının da farklı bir alanda olduğunu belirten Yaşar, her üç arkadaşından da konuyu teyit ettiğinin altını çizerek, “O kadar iyi niyetle ve içinde espri barındırarak, mizahı barındırarak yazdım ki, Demet’i, arkadaşımı övdüm, sahnesini övdüm” vurgusunu yaptı.

“İYİ OKUYAMAMIŞLAR”

Herkesi okumaya, okuduğunu anlamaya davet eden Ebru Yaşar, “Onlar benim yazdıklarımı iyi okuyamamış ve anlayamamışlar.”, “Ben kime ne demişim? Orada yanlış olan ne var? O halde hodri meydan diyorum.” dedi. Bazen doğru söyleyenin dokuz köyden kovulduğunu dile getiren ünlü sanatçı, “Bu doğru bir şeymiş. Yazımın sonuna kadar arkasındayım, yazımda çanta Işıl Hanım’ın demedim. Kendilerince kulaktan kulağa oynamışlar, bu kulaktan kulağa oyunlarında biliyorsunuz laflar birbirinin üstüne biner, finalde bambaşka birşey ortaya çıkar aynen o hale gelmiş.” ifadelerini kullandı ve ekledi:

“Demet, benimle ilgili sosyal medya hesabından bir story (hikaye) paylaşmış ancak içeriğini izleyemedim. Çünkü, Demet sosyal medya hesabından beni takip etmeyi bırakmış. Ama ben onu hala takip ediyorum.”