Magazin 10.08.2022 04:36

Dünyaca ünlü dizi ve filmler Ağustos'ta TV+'ta

Türkiye'nin dijital televizyon platformu TV+, Ağustos ayında da seyircileri dünyaca ünlü yapımlarla buluşturmaya devam ediyor.
Dünyaca ünlü dizi ve filmler Ağustos'ta TV+'ta

TV+’ta bu ay yayınlanacak diziler arasında From Scratch ve Who Is Ghislaine Maxwell yer alıyor. Platformda Ağustos ayında yayınlanacak filmler arasında ise Whiplash, The Vice, Kelebekler, Mustang ve daha birçok film öne çıkıyor. Çocuk seyirciler için ise Talking Tom and Friends 104 bölümüyle yayında olacak.

Kaliteli dizi ve filmleri seyircilerle buluşturan Türkiye’nin dijital televizyon platformu TV+, güncellediği yeni içerikleriyle Ağustos ayında da dopdolu. Dünyanın ve Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği dizi ve filmleri portföyüne eklemeye devam eden platforma Ağustos ayında eklenen filmler arasında Whiplash, The Vice, Kelebekler, Mustang, Foxcatcher Takımı, The Night Clerk, The Sisters Brothers, Sicario, Sicario 2: Soldado, Handmaiden bulunuyor. Platformda bu ay yayına giren diziler arasında ise factual dizi From Scratch ve belgesel dizi Who Is Ghislaine Maxwell izleyicilerle buluşuyor. Ayrıca TV+’ta bu ay çocuk izleyiciler için YouTube’da milyonların beğeniyle izlediği Talking Tom and Friends, 4 sezon toplam 104 bölümüyle yayında olacak.

 

Seçkin filmler Ağustos’ta TV+’ta

Filmseverlerin merakla beklediği filmleri arşivine eklemeye devam eden TV+’ta bu ay küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan genç müzisyen Andrew’in hikayesini anlatan Whiplash, ABD'de 2001-2009 yıllarında Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dick Cheney'in hayatını ele alan The Vice ve yıllar içerisinde birbirlerinden ayrı düşüp birbirlerini pek tanımayan üç kardeşin, bir sebepten ötürü bir araya gelerek birbirlerini daha iyi tanımaya çalışırken başlarından geçenleri konu edinen Kelebekler yayında olacak. Platformda seyircilerle buluşacak diğer yapımlar arasında ise beş kız kardeşin özgürlükleri için verdikleri mücadeleyi anlatan Mustang, gerçek olaylara dayanan ve eksantrik bir milyoner ile iki şampiyon güreşçi arasındaki trajik ilişkinin hikayesini anlatan Foxcatcher Takımı,  üstün zekalı ve otizmli  olan bir otel görevlisi Bart’a odaklanan The Night Clerk, 1850'lerin Oregon'unda geçen ve birbirine bağlı iki kardeşin hikayesini anlatan The Sisters Brothers, FBI'nın Meksika Uyuşturucu Savaşı ile ilgili mücadelesini anlatan Sicario ve Sicario 2: Soldado ile Sarah Waters'ın "Fingersmith" romanından beyazperdeye uyarlanmış, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyduğu gizli aşkı konu edinen Handmaiden filmleri yer alıyor.