Magazin 03.09.2018 11:10

Dünya Barış Gününü Sahnede Kutladı

Son haftaların en ok konser veren sanatçısı olarak dikkat çeken ve özellikle evlendikten sonra sahneden sahneye koşan başarılı şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz akşam İzmir Çiğili'de Dünya Barış Günü kutlamaları kapsamında sahne aldı.
Dünya Barış Gününü Sahnede Kutladı

İki saate yakın sahnede kalarak kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturan Aydilge, sahne enerjisi ile ise parmak ısırttı. Şarkı aralarında ilginç açıklamalarda da bulunan sanatçı, ''Aslında Dünya Barış Günü'nü kutlamayı hiç istemezdim,'' diyerek önce büyük bir şaşkınlık yarattı.

Sonrasında sözlerini açıklayan Aydilge, ''Çünkü neyin gününü kutluyorsak, aslında onun eksikliğini çekiyoruz. Kadınlar hak ettikleri gibi yaşasaydı kadınlar gününü kutlar mıydık? Çevreyi mahvetmeseydik çevre gününü kutlar mıydık? O yüzden öyle bir dünya dilerim ki; Dünya Barış Günü'nün kutlanmasına gerek kalmasın. Bu gece tüm şarkılarımızı dünya barışı için söylüyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Sözleriyle büyük alkış toplayan Aydilge, en sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra, konserin sonuna doğru, sahneye uçan balonlar getirtti ve binlerce kişinin eşliğinde özgürlük, barış ve kardeşlik adına gök yüzüne saldı.