Halkbank web
Ekonomi 03.07.2018 22:28

Doğtaş Şimdi De Beyrut'ta

İhracata yönelik çalışmaları ve yurtdışı mağazalaşma atağı devam eden Doğtaş, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 1.000 m2'lik yeni mağazasının resmi açılışını gerçekleştirdi.
Doğtaş Şimdi De Beyrut'ta

Mağaza zincirine önemli halkalar ekleyen Doğtaş, yatırımlarını hızla sürdürüyor. Beyrut mağazasının açılışını gerçekleştiren Doğtaş’ın açılış organizasyonuna Lübnan Sanayi Bakanı Hussein El Hage Hassan, Türk Ticaret Müşavir Yardımcısı Mr. Elie Ready, Türkiye'nin Beyrut Maslahatgüzarı Sencer Yöndem, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş CEO’su Ersin Serbes, Doğtaş Uluslararası Pazarlar Direktörü Serkan Şen, Doğtaş Uluslararası Pazar Geliştirme Müdürü Ayhan Özden, çok sayıda davetli ve basın mensubu katıldı.

Doğtaş Lübnan dışında; Liberya, Kazakistan, İsviçre, Libya, Kıbrıs, Azerbaycan ve Pakistan’da 4 satış noktası olmak üzere 10 yeni mağazayı daha hizmete açıyor. Ağustos’ta Sudan, Eylül ayında da Nijerya’da mağaza açacak olan Doğtaş hem mevcut pazarlarda konumunu güçlendirmeyi hem de yeni ülkelere giriş yapmayı planlıyor.

Ersin Serbes: “Mobilya sektöründe Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olmayı istiyoruz.”

Global pazardaki konumu her geçen gün güçlenen Doğtaş’ın yurtdışı yatırımlarıyla ilgili konuşan Doğtaş CEO’su Ersin Serbes; “İhracata yönelen firmalardan biriyiz ve sektörde Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olmayı istiyoruz. 30’un üzerinde ülkeye aktif ihracat gerçekleştiriyoruz. Mevcut pazarlarda güçlenip, yeni pazarlara da açılarak; dünyada yayılmaya, Doğtaş markamızı uluslararası arenada daha güçlü hale getirmeye çalışıyoruz. Lübnan’da mağaza açmış olmak bizim için stratejik öneme sahip. Lübnan ve çevre ülkelerde yaygınlaşmayı istiyoruz. 30’a yakın mağazamız açılış sürecinde. Hem yurtiçi hem yurtdışındaki çalışmalarımızla, 2018 yılını geçen yılki performansımızın üzerinde tamamlamak istiyoruz.” dedi.