Magazin 29.11.2017 14:40 Güncelleme: 29.11.2017 17:07

Doğruları yazmaya devam edeceğim!

Demet Akalın'ın konserinde Işıl Reçber'in çanta krizini köşesinde yazarak şimşekleri üzerine çeken Ebru Yaşar, eleştirilere boyun eğmiyor! Yaşar, "Sözlerimin arkasındayım" mesajı verdi.
Doğruları yazmaya devam edeceğim!

Ebru Yaşar’dan Demet Akalın’a sert yanıt! Yaşar, AKŞAM Life’taki köşesinde Demet Akalın’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde Nur Yerlitaş ve Işıl Reçber’in gizli gizli sigara içtiğini ve lüks bir çantanın sahnenin ortasına sürüklendiğini köşesine taşımıştı.

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Bu yazının ardından Akalın ile Reçber, sigara olayı karşısında suskunluklarını korurken söz konusu çanta için yalanlamada bulundu. Yasak olan bir yerde sigara içerek olumsuz bir davranış sergileyen Reçber, olayın üstünü çanta tartışmasıyla ört bas etmeye çalıştı. O gecede çekilen görüntüler, sahne önündeki çanta gerçeğini gözler önüne sererken Yaşar’dan açıklama geldi. Bir süredir sessiz kalan Yaşar, katıldığı Ayaklıgazete ödül töreninde ikiliye şu sözlerle yanıt verdi: Ben doğruları yazmaya devam edeceğim. Yalan yanlış bir şey asla yazmam. Gözlemlerimi, ortaya döktüm. Demet (Akalın) bana mesaj atmış. Kırıldığını söylemiş. Ben de ona tatlı bir mesaj attım.