Türkiye - Gündem 07.12.2017 08:50 Güncelleme: 06.12.2017 23:08

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak "Dilimiz Kimliğimizdir" konulu makale yazma yarışmasında derececeye girenleri ağırladı

​Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, 2017 yılının "Türk Dili Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Türk Dil Kurumu ve Mili Eğitim Bakanlığının ortak olarak düzenlediği "Dilimiz Kimliğimizdir" konulu makale yazma yarışmasında derececeye girenleri ağırladı.
Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak "Dilimiz Kimliğimizdir" konulu makale yazma yarışmasında derececeye girenleri ağırladı

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, 2017 yılının “Türk Dili Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla Türk Dil Kurumu ve Mili Eğitim Bakanlığının ortak olarak düzenlediği “Dilimiz Kimliğimizdir” konulu makale yazma yarışmasında il ikincisi olan Bismil Mecit Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni FİLİZ BARIŞ’ı, aynı yarışmada il üçüncüsü olan Bismil İMKB İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Gamze YORULMAZ'ı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Öğretmenler arası anı yazma” yarışmasında İl birincisi olan Bismil İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuğba KARAİŞ’i makamında ağırladı.

Dereceye giren öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak “Bu tür yarışmalarda ilçemiz öğretmenlerinin kazandıkları başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğretmenlerimizin başarılarının öğrencilerimize örnek teşkil edeceğini ve onları da yazmaya teşvik edebileceğini vurguladı. Öğretmenlere başarılarının devamlı olması temennisinde bulundu.