Vakıf Katılım web
Magazin 19.10.2021 04:37

DEMET AKALIN EŞİ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam sosyal medya hesabından eşi Okan Kurt'un kendi mekanında alıkonulduğu yönünde bir paylaşım yaptı.
DEMET AKALIN EŞİ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Yan tarafta bir dükkanla eşinin kavga ettiğini söyleyen Akalın, ''Eşimi dışarı çıkartmıyorlarmış. Polisi dükkanın içine sokuyorlarmış. Emniyet güçleri nerede. Basındaki arkadaşlardan rica ediyorum. Okan'ın can güvenliği yok. Bende birazdan gideceğim.'' diye isyan etti. 

"Bizi buradan göndereceklermiş"

Beykoz'daki mekanı Hirahan'dan çıkarken görüntülenen Okan Kurt, ''Alıkoyma yok. Yan dükkandaki arkadaşlar tehdit edince bir arbede çıktı. Bizde karşılık verdik. Bizi tehdit ettiler. Burada bir arkadaş var, Cumhurbaşkanının berberiyim diyor. Bu sokağın sahibiyim diyor. Bizim Cumhurbaşkanımıza boynumuz kıldan ince.Ama onun adını kullanarak ben buranın sahibiyim gibi şeyler hoş değil. Bizi buradan çıkaracaklarmış. Siz buradan gideceksiniz diyor. Kız kardeşimin üzerine yürümüşler. Babamın arabasını parçalamışlar. Araba burada bakın ne hale getirmişler. Aynalarını kırmışlar. Ben şimdi karakola ifade vermeye gidiyorum'' dedi.

Çıkan olaydan sonra ifade vermek için Beykoz ilçe emniyete giderek ifaden veren Okan Kurt, karakol çıkışı basın mensublarının sorularını yanıtladı. Kurt, “Bir tehdit olayı var ve öncelikle iç işleri bakanlığına ve Beykoz eminiyetine çok teşekkürlerimi sunuyorum anneme yapılan bir olaydan sonra bir kavga çıktı  sonrasında da buraya geldik ifede veriyoruz ve evimize gidicem” diyerek evinim yolunu tutarken olayı yakımdan talip iş insanı İsmail Enes olay yerimde hazırdı.