Magazin 01.10.2020 03:00

"Dekoltenin gelinliğin masumiyetine yakışmadığını düşünüyorum" 

Burcu Güneş, önceki gün Nişantaşı'ndaki gelinlik mağazası Nova Bella'da gelinlik bakarken objektiflere yansıdı.
"Dekoltenin gelinliğin masumiyetine yakışmadığını düşünüyorum" 

Burcu Güneş, önceki gün Nişantaşı'ndaki gelinlik mağazası Nova Bella'da gelinlik bakarken objektiflere yansıdı. Nişanlısı Hakan Kutal ile yakında dünya evine girebileceğini "Size yakında bir sürprizimiz olabilir düğün gibi bir şey değil, olayın daha güzel bir boyutuna doğru taşınması gibi" sözleriyle ima eden ünlü şarkıcı, giymeyi düşündüğü gelinlik hakkında da ipuçları verdi.

Onu dengelemeye çalışıyorum

Sevgilisinin kıskanç olduğunu ve bu nedenle dekolte gelinlik giyemeyeceğini de anlatan Burcu Güneş "Dekoltenin gelinliğin masumiyetine yakışmadığını düşünüyorum. Ben de çok dekolte bir gelinlik seçeceğimi sanmıyorum. İddialı ya da derin göğüs dekoltesi olan bir şey göremeyeceksiniz. Hakan bey aşırı kıskanç bir adam onu dengelemeye çalışıyorum. Beni yıllardır minilerimle, şortlarımla bilirsiniz sahneye çıkarım ama son yıllarda yaş ilerledikçe sanki biraz ağır giyiniyorum. İnsanın partnerine saygı duyması lazım, biraz mutaassıp ve kıskançsa eşinin de biraz dikkat etmesi lazım" diye konuştu.

Bunu göstermem bile

Güneş ayrıca erkekler için yeni çıkan dantelli erkek atletiyle ilgili olarak 'Hakan Bey'e böyle birşey gösterir misiniz?" sorusuna "Aman Allah'ım hayatta öyle bir şey giymez, gösterenin suratına fırlatır. Bunu göstermem bile" diye gülerek yanıt verdi.

Kariyer peşinde koşarken çocuk olmadı

Hayatın akışında kariyer peşinde koşarken bazı şeyleri ıskaladığını da söyleyen Burcu Güneş, çocuk olmayı istediğini de sözlerine ekleyip şöyle devam etti: "Çocuklara ve hayvanlara aşığım zaten dünyamı onlar zenginleştiriyor. Onların saf dünyaları beni çok etkiliyor ama çok fazla kariyer peşinde koşarken zamanında yaşanması gereken şeyleri belki erteledik belki yaşayamadık, akışına bıraktık.

Allah kısmet ederse olur, fala baktırdım, falcılar güzel şeyler söylüyorlar. İlla bir çocuğum olması gerekmiyor olmasa da sorun değil, çocuk da sahiplenebiliyorsunuz. Bir şekilde önümüze bir şey denk gelir"

Trafikte canımı sıkanları dövmek istiyorum sonra duruyorum

Komşusunu darp edip cezaevine gönderilen Halil Sezai'nin yaptığını yanlış bulduğunu, kendisinin de bazen trafikte kavga etme noktasına geldiğini anlatan ünlü şarkıcı "Yaptığı şey çok yanlış, çok üzüldüm. Gördüğümde inanamadım, şok oldum. Buna ne sebep olduysa, artık psikolojik durumu mu, işlerimizin biraz dengesizliği, birçok insanın işleri nedeniyle psikolojisi bozuluyor. Umarım suçunu anlamıştır tedavi olması gerekiyorsa olsun. Bizler örnek olması gereken insanlarız. Trafikte çok canımı sıkacak olaylarla karşılaşıyorum, tam çıkıyorum dövmek isterken sonra 'dur burcu kendine' gel diyorum. Bizler ünlü olunca suistimale açık hale geliyoruz, daha dikkatli olmak lazım" dedi.