Kültür Sanat 09.05.2018 11:18

Daha İyi Bir Dünya İçin!

Şişli Belediyesi Anneler Günü'nü bu sene flamenko dans gösterisi ile kutlayacak. Ünlü dansçı Manuel Reina ve Flamenko Dans Grubu, 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de, Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde Anneler Günü'ne özel bir performans sergileyecek. İspanya'nın coşku dolu flamenko müziği, Manuel Reina'nın flamenko dans gösterisi ve "Annelerle Tatlı Muhabbet" bölümleriyle keyifli bir gün yaşayacak.
Daha İyi Bir Dünya İçin!

12 Mayıs Cumartesi günü Nişantaşı Sanat Parkı, Şişli Belediyesi ve Good4Trust işbirliği ile bu sene ikincisi düzenlenen İyilik Şenliği’ne ev sahipliği yapacak. Daha iyi bir dünyanın olabileceğine dikkat çekmeyi hedefleyen İyilik Şenliği’nde, Türkiye’nin farklı illerinde doğa dostu üretim yapan 25’ten fazla Good4Trust üreticisinin ürünleri sergilenecek. Çeşitli sunumlar, uygulamalar ve atölyelerin gerçekleşeceği şenlikte, müzik gruplarının performansları ve “Türetim Ekonomisi” ile ilgili söyleşiler de yer alacak. İyi insanları, iyilikleri çoğaltmak üzere buluşturacak şenlik, 10.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 Çok kültürlü müzik festivali Nişantaşı'nda

13 Mayıs Pazar günü 14.00-20.00 saatleri arasında ise Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GİZ) ve Mülteci Destek Derneği (MUDEM) işbirliği ile “Çok Kültürlü Müzik Festivali” yerli ve göçmen halkı Nişantaşı Sanat Parkı’nda bir araya getirecek. Sevilen müzik grupları Mood Band, Uninvited Jazz Band, Country For Syria ve Kolektif İstanbul performanslarının yanı sıra çeşitli müzik atölyeleriyle, müziğin birleştirici gücünden faydalanılarak, İstanbul’un her geçen gün daha çok zenginleşen çok kültürlü nüfusuna dikkat çekilecek.

Etkinlikler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Etkinlik takvimi

 12 Mayıs Cumartesi 10.00 – İyilik Şenliği

Nişantaşı Sanat Parkı

13 Mayıs Pazar14.00 –Çok Kültürlü Müzik Festivali

Nişantaşı Sanat Parkı

14 Mayıs Pazar20.00– Manuel Reina ve Flamenko Dans Grubu

Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi