Magazin 20.01.2022 04:18

DAHA CESUR VE ÖZGÜR!

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Şenay Lambaoğlu'nun geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanan beşinci stüdyo albümü Hayat Defteri'nde yer alan ''Yordun Beni Dünya'' şarkısı kliplendi.
DAHA CESUR VE ÖZGÜR!

Albümün ikinci video klibini izleyicilerin beğenisine sunan başarılı sanatçı, Gökçe Yağmur yönetmenliğinde ve Burhan Cem Dursun görüntü yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Pandemi dönemi hislerini Hayat Defteri albümüne döken sanatçı, Yordun Beni Dünya şarkısında da: ''Sürekli başa sarmaya gerek var mı şu zamanda. Yarın çıkarsa sabaha, umut vardır unutma.'' sözleri ile de pandemi sürecinde anı yaşamanın önemini vurgularken, bu süreçle beraber hayatın kıymetinin daha da anlaşıldığını ve yaşadığımız her yeni günün yeni umutlar doğurduğunun altını çiziyor.

Her albümünde yeni bir sound ve yaklaşım yakalamaya özen gösteren sanatçı, herhangi bir janr arayışındansa progresif bir bakış açısıyla hem kendisini hem de müziğini yenileyerek, albümde çalıştığı müzisyen dostları ile beraber daha cesur, özgür ve açık bir sound yakaladı.

Şenay Lambaoğlu'nun Hayat Defteri albümünde yer alan Yordun Beni Dünya klibi, tüm platformlarda yayında!