Güncel - Yaşam 18.11.2017 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Baba Ocağı Güneysu'da 2019 Seçimleri İçin Mesaj Verdi

​Cumhurbaşkanı Erdoğan Baba Ocağı Güneysu'da 2019 Seçimleri İçin Mesaj Verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Baba Ocağı Güneysu'da 2019 Seçimleri İçin Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’dan geldiği baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde yoğun ilgi ile karşılaştı.                                              

Cumartesi ve Pazar günleri Rize, Gümüşhane ve Bayburt İl Kongreleri’ne katılmak için bu akşam Ankara’dan Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla Trabzon’a, oradan da helikopterle Güneysu'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe merkezinde kendisini bekleyen hemşehrilerine seslenerek “2019’un Mart’ında ve Kasım’ında inşallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Herhalde bu evladınızı bu kardeşinizi bu yolculukta yalnız bırakmayacaksınız” dedi. 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı otobüsünün kapısına çağırdığı çocuklara tek tek hediyeler verirken, kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Vatandaşlara otobüsten hitap eden Erdoğan, yarın Rize, Pazar günü de Gümüşhane ve Bayburt il kongrelerini yapacaklarını anımsattı.

Erdoğan “Değerli kardeşlerim bildiğiniz gibi yarın Rize il kongremizi yapacağız. Pazar günü Gümüşhane ve Bayburt il kongrelerimizi yapacağız. Bu kongreler vesilesi ile şuan için buradayım. Gelmişken 2 geceyi de evimizde geçirelim istedik. Değerli kardeşlerime gelmişken bir selam verme imkanı bulduk. Maşallah havalar gayet güzel. İnşallah önümüzdeki 2019 çok önemli. 2019’a hep beraber farklı yürüyeceğiz. 2019’un martında ve kasımında inşallah Türkiye genelinde bir siyasi reformu sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Herhalde bu evladınızı, bu kardeşinizi bu yolculukta yalnız bırakmayacaksınız. Bugüne kadar yalnız bırakmadığınız gibi. Güneysu’dan farklı bir ses duyalım inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından "Başkan, gençlik seni istiyor." tezahüratları üzerine Erdoğan, otobüsten inerek vatandaşların yanına gitti. Erdoğan, daha sonra Merkez mahallesindeki evine hareket etti.