Magazin 18.02.2016 14:47

Çocuğu olsun istememiş

Ünlü yıldız Angelina Jolie, altı çocuk annesi mutlu bir anne ama bir zamanlar çocuk sahibi olmayı aklından bile geçirmediğini söyledi. 40 yaşındaki Jolie "Assicoated Press'e verdiği röportajda "Bu tuhaf, asla bir bebeğim olsun istemedim.…
Çocuğu olsun istememiş

Ünlü yıldız Angelina Jolie, altı çocuk annesi mutlu bir anne ama bir zamanlar çocuk sahibi olmayı aklından bile geçirmediğini söyledi.

40 yaşındaki Jolie "Assicoated Press'e verdiği röportajda "Bu tuhaf, asla bir bebeğim olsun istemedim. Hiç hamile kalmayı da istemedim. Kendimi asla bir anne olarak düşünmedim" dedi.

Şu sıralar yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi First They Killed My Father'ın çekimleri için Kamboçya'da bulunan Jolie, ilk evlatlığı Maddox'u yine bu ülkede buldu.

2000 yılında rol aldığı Tomb Raider filminin çekimleri için bu ülkeye giden Jolie, bir gün bir okulun bahçesinde Kamboçyalı çocuklarla oynarken aniden "Benim oğlum bu ülkede bir yerlerde" diye düşündüğünü anlattı.

İlk kez Tomb Raider'ın çekimleri sırasında anne olmayı düşünmeye başladığını söyleyen Angelina Jolie, 2 yıl sonra Maddox ile tanıştı ve onu evlat edindi. Hemen ardından da Battambang bölgesinde kırsal yörelerdeki yardıma muhtaç çocuklar için faaliyet gösteren bir vakıf kurdu.

Jolie'ye Kamboyça'daki yeni filminin çekimlerinde şu anda 14 yaşında olan ilk çocuğu Maddox da kamera arkasında eşlik ediyor.

Jolie daha önce "Çocuklarımın köklerinin nereden geldiğini bilmelerini istiyorum" diyerek Maddox'ın kamera arkasında kendisiyle birlikte görev almasından memnuniyet duyduğunu belirtmişti.

Brad Pitt ile evli olan Angelina Jolie'nin üçü biyolojik üçü de evlatlık olmak üzere altı çocuğu var. Büyük oğlu Maddox Kamboçyalı, kızı Zahara Etiyopyalı, en son evlat edindiği Pax Thien de Vietnamlı.