Magazin 16.09.2019 00:30

CHLOE'YLE EVLENDİĞİM İÇİN ASLA PİŞMAN OLMADIM'

8 yıllık eşi Chloe'yle tek celsede anlaşmalı olarak boşanan Serdar Ortaç, önceki akşam Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, boşandığı eşiyle alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı.
CHLOE'YLE EVLENDİĞİM İÇİN ASLA PİŞMAN OLMADIM'

Hayatınız da yeni bir sayfa açtınız sorusuyla karşılaşan şarkıcı,”Aynı aslında, yeni bir sayfa değil. Hayat devam ediyor’ diye cevapladı.

Tekrardan evlenmeyi düşünüyor musun, sorularına,”Kısmet, orasını bilemem’ diye cevapladı.

Boşanmaların tadı kaçtı diyen Ortaç,”Bence boşanmalara bir çözüm bulmaları lazım. Haddime değil ama benim fikrim şu yönde, mahkeme boşanmak isteyen çifte, git bir sene sonra gel diyecek, yada 6 ay sonra gel diyecek. Çift, bir hışımla,gazla, sinirle karar verdiği zaman verdiği kararı düşünmesine fırsat verilmesi lazım. Aileler bu kadar çabuk yıkılmamalı. Bana göre 1 sene veya 6 ay sonra gelin demeleri lazım. Şiddet ve aldatma gibi ciddi vakalar olmazsa’ şeklinde konuştu. Genç çiftler, çabuk karar verebiliyor diye sözlerine devam eden Ortaç,”İrlanda’da İngiltere’de böyle bir kanun var. Hemen boşamıyor, 1 sene sonra gelin, 6 ay sonra gelin diyor. İyi düşünün diyor, bir daha deneyin diyor’ şeklinde konuştu.

Siz boşandığınıza pişman mısınız, sorusuna,”Kendim için söylemiyorum. Ben dışarıdan bakıyorum boşanma vakalarına, suyu çıktı, tadı kaçtı. Çok fazla boşanmalar var, çocuk oyuncağı değil bu. Ben tabi ki birlikte ölmek , birlikte yaşlanmak isterdim. Olmadı. Kendime örnek vermiyorum, genel bakıyorum’ dedi.

Chloe’yle evlendiğim için ‘Asla pişman değilim’ diyen Ortaç,”yaşadığım 8 senenin her dakikası helali hoş olsun, eski hanıma’ diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta boşandığı eşi Chloe’nin kendi markasını ürettiği detoks ürününü sosyal medya hesabından paylaşıp sonrasında sildiği eski eşini sosyal medyadan takipten çıkardığı Ortaç’a hatırlatılınca,”Bu konuda konuşamam yasak, çünkü mahkeme kararı evlilikle alakalı hiçbir şey konuşmayın diye karar verdi. Biz istedik gerçi kimse konuşmasın diye. Bir resmî paylaştım ama eski arşivimdeki bir resmî yeniden profilimde paylaşa basmışım. Yanlışlıkla yaptım yani. Sonra kızmasın diye, paylaştı gene sildi demesin diye, bekledim sonra profilden kaldırdım. İnstagram’ı da hayati önem taşıyan bir şey gibi görmemek lazım’ diye cevapladı.

Chloe’nin takipten çıkmasıyla alakalı,”Hayatımdan çıkmış, takipten çıksam çok mu’ diyen Ortaç,”İnstagram’ı çok ciddiye almayın, ben almıyorum. Konserlerim için kullanırım mesela ‘ dedi. Sosyal medyadan sevgilime gönderme yapmam diyen Ortaç,”Belki de ben o yaşı geçtim diye. Ben hiçbir zaman böyle değildim, hayatıma giren hiçbir kadına gönderme yapmak için interneti kullanmam’ dedi.

Chloe’nin Ortaç’ın evinin yarısını istediği haberlerine şarkıcı,”Bu detaylarda konuşmak yasak, kendi koyduğum kuralı bozarım’ diye cevapladı.

Bir tane evim var benim diyen Ortaç,”Chloe’yle anlaşarak boşandık, onun bana verdiği emeğin nafakası elbette var. Yasak şimdi ama söyleyemem’ dedi.

Kadın haklarını çok abartıklarını söyleyen Ortaç,”Bir cinsiyeti yukarı çıkaracağız diye öbür cinsiyeti yerin dibine soktuk.Erkeklerin eli kolu bağlı, artık hiçbir şey yapamazlar. Kadına bağaramazlar, zaten bağırmasınlar. Kadına şiddet hiçbir zaman haşa. Hiçbir zaman tarzım olmadı ama kadın haklarını da erkeleri pasivize ettiler. Erkekler korkuyor artık, kadına konuşmaya korkuyor. Buda çok abartı oldu. Her şey eşit olamaz mı. Bazı erkeklerimiz kaba kuvveti uyguluyor, onlar yüzünden böyle oldu. Bizim gibi medeni, modern erkekler, kadına gereken saygıyı duyan, önemi veren erkekler arada kaynadı gitti. Her şey eşit olsa çok güzel olur’ diye konuştu.

Eski İlişkiler kalmadı diyen Ortaç,”Sıfır. Bunun tek sorumlusu, İnstagram,Twitter baş parmak. Hayatımızda her şeyi 3,5 saniyede geçmeyi öğrendik. Amerika’da yaşayan 17,18 yaşındaki genç bir lise öğrencisiyle aynı kefeye koyduk kendimizi. O yapıyorsa bende yaparım. İş o raddeye geldi. Kıskançlık, onu kıskan bunu kıskan, ona özen buna özen kendi hayatını unuttun. Bırak kimseye özenme kendini sev. Allah sana neler vermiş, sana bana büyük şanslar vermiş. Buna şükret, bununla birlikte bu dünyayı terket. Yok illaki kıskanacağız. Onda var, niye bende yok. Ben hiç öyle bir kıskançlık duymuyorum artık, onda var niye bende yok. Olmasın Allah bunu uygun görmüş’ dedi.

Serdar Ortaç, olmamın hiçbir önemi yok diyen şarkıcı,”Yaptığım şarkıların önemi olacaktır ileride, ama sevdiğin kadın sana Ortaç, soyadı için geliyorsa gelmesin. O yüzden hiç önemi yok yani’ diye konuştu.