Vakıf Katılım web
Kültür Sanat 24.09.2021 08:15

ÇETİN ÇETİNTAŞ'IN MARGAM ALBÜMÜNÜN LANSMANI KATILANLARI MÜZİKLİ BİR YOLCULUĞA ÇIKARDI

Yoga üzerine yaptığı çalışmalarla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Çetin Çetintaş, müzisyen kimliğini ortaya koyduğu "MargaM" albümünü basın mensupları, yoga ve müzikseverlere tanıttı.
ÇETİN ÇETİNTAŞ'IN MARGAM ALBÜMÜNÜN LANSMANI KATILANLARI MÜZİKLİ BİR YOLCULUĞA ÇIKARDI

Başarılı yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, çıkardığı MargaM isimli “yol” anlamına gelen müzik albümünün tanıtım gecesinde katılımcılara tarifsiz bir gece yaşattı. Çetintaş, kalıpları yıkan, insana doğrudan temas eden ve dinleyicilerin hücrelerinde hissedeceği albümünü müzikseverlerle paylaştı. Özel istek üzerine avangart kıyafetlerle geceye katılanlar, , Çetin Çetintaş’ın farkını hissettirdiği gecede tarifsiz bir müzik deneyimi yaşadı. 

Birlikte Olmamızın Sayesinde Mantra Albümü Bir Değer Kazandı

Konuşmasına öğrencilerine ve sevenlerine hitap ederek başlayan Çetin Çetintaş, “Sizler olmasaydınız olmazdı, çünkü birlikte ortaya çıkarttığımız bu enerji sayesinde, birlikte olmamızın sayesinde bu mantra albümü bir değer kazandı ve bunu ortaya çıkartmaya karar verdik” dedi. Birbirlerini yücelterek, destekleyerek ve yürekten inanarak hareket eden herkesi alkışladığını belirten Çetintaş, albümün oluşmasındaki toplu çalışmaya vurgu yaparak herkese tek tek teşekkür etti. Çetin Çetintaş, albümde büyük emeği olup bütün süreçte onunla beraber olan oyuncu Ceyda Saltadal’a da ayrıca teşekkürlerini iletti.  

Albümün Akustik Versiyonu Müjdesi

Albümün akustik halini de hazırladığının müjdesini de veren Çetin Çetintaş, daha sakin ve yoga derslerine eşlik edecek yeni bir versiyon yaptığını belirterek ileride albüme dair sürprizler olacağının altını çizdi. 

MArgaM albümde birlikte çalıştığı öğrencileri ise yaptığı açıklamalarda, Çetin Çetintaş’ın hayatlarına dokunduktan sonra birçok şeyin değiştiğini ve kendilerini gerçekleştirmede çok önemli adımlar attıklarını ifade ettiler.  

MargaM Albümü İle Kişiler Varoluşu Hissedecek

Çetin Çetintaş, çok güçlü bir sound’a sahip olup birçok müzik tarzını içinde barındıran Mantra albümünü dinlerken, kişilerin çıktıkları yolda her şeyle bütünleşmelerini, kendilerini duymalarını ve varoluşu hissetmeleri gerektiğini belirtti. 

Geceye dair bir diğer açıklamasında; bir şeyi kutlamanın çok değerli olduğunu belirten Çetin Çetintaş, onun başlaması ve nereye gideceğini belirlemek adına önemli olduğunun altını çizdi. Son olarak bir şeyi kutlamanın ona verilen değeri gösterdiği ifade eden ünlü eğitmen, lansmana gelip gecenin bir parçası olan herkese teşekkürlerini etti.

Başarılı yoga eğitmeni Çetin Çetintaş’ın çıkardığı MargaM isimli “yol” anlamına gelen müzik albümü, tüm dijital platformlarda yerini aldı.