Vakıf Katılım web
Müzik 16.10.2019 00:30

CEREN GÜNDOĞDU'DAN YENİ SİNGLE 'KAYIP'

'İnsan bazen kaybettiği şeylere o kadar çok takılır ki yaşamayı unutur. Bu şarkı yaşamayı tekrar hatırlamak isteyenlerin şarkısı'
CEREN GÜNDOĞDU'DAN YENİ SİNGLE 'KAYIP'

Alternatif Pop’un yükselen seslerinden Ceren Gündoğdu, yeni şarkısı “Kayıp”la, yazdığı şarkılarla melankolik, romantik ve samimi bir müzik dili yaratmanın peşinde olduğunu bir kez daha dinleyenlere hissettirmeye hazır.

Universal Müzik Türkiye etiketiyle 18 Ekim Cuma günü dijital dünyada yerini alacak ‘Kayıp’ın sözü ve müziğini Ceren Gündoğdu, düzenlemesini Arel Koray Nalbant yaparken, video klibin yönetmenliğini Onur Işık Cantürk üstlendi.

Yaşamayı tekrar hatırlamak isteyenlerin şarkısı…

 “İnsan bazen kaybettiği şeylere o kadar çok takılır ki yaşamayı unutur. Bu şarkı yaşamayı tekrar hatırlamak isteyenlerin şarkısı olsun istedim” diyen Ceren Gündoğdu, büyük bir hüznü günlük dille anlattığı şarkısında dinleyiciye küçük ayrıntılarla etkileyici bir hikaye sunuyor.

Dream pop tuşluları ile 90’lar hüznünü buluşturan şarkı Ceren’in şarkılarında hakim olan hikaye anlatıcılığının da altını bir kez daha çiziyor ve 2020 baharında yayınlayacağı ilk albümüyle ilgili ipuçları veriyor.