Magazin 16.08.2022 04:48

CENK EREN SAHNESİNE SÜRPRİZ KONUK

Başarılı sanatçı Cenk Eren'e Ruby sahnesinde çok özel sürpriz...
CENK EREN SAHNESİNE SÜRPRİZ KONUK

Geçtiğimiz akşam Bodrum Ruby Mare'de muhteşem bir sahne performansına imza atan Cenk Eren, kendisini dinlemeye gelen misafirleri arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın sürprizi ile şaşkına döndü.

Sahneye davet ettiği Başkan Aras'ın kendisi ile birlikte ''Çökertme Türküsü''nü söylediği sırada bir anda mikrofonunu bırakıp pür dikkar Ahmet Aras'ı izlemeye başlayan Cenk Eren, türkünün sonunda ise ''Bu türküyü böylesine içten ve güzel söyleyen çok az insan tanırım. Helal olsun başkanım.'' sözleriyle alkış yağmurunun işaret fişeğini ateşledi.

Ruby Mare'yi dolduran müzikseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlanan ikili hafızalarda yer edinecek eşsiz bir düete imza atmış oldular.

YA SİYAHIMDIR YA BEYAZ...

Öte yandan yaz boyunca beyazın hakim olduğu tonları tercih eden Cenk Eren, misafirlerinin karşısına bu kez siyah bir sahne kıyafeti ile çıktı. Bu durumu ''Hayatta ya siyahımdır ya beyaz. Asla gri olmadım ve bu tip insanlardan da hep bir adım ötede dururum'' sözleriyle açıklayan başarılı sanatçı, bir buçuk saat süren performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.