Magazin 31.07.2020 03:00

"Can Yaman birlikte çalışılması keyifli bir oyuncu"

Kendisini No 309 ve Erkenci Kuş'tan sonra şimdi de başka bir fenomen dizide, Bay Yanlış'ta, hayat verdiği sempatik karakterle tanıdığımız başarılı oyuncu Anıl Çelik kendisiyle ilgili merak edilenleri MAG okuyucuları için yanıtladı.
"Can Yaman birlikte çalışılması keyifli bir oyuncu"

Bay Yanlış dizisi ile ilgili konuşan Anıl Çelik “Dizimiz yeni başladı. Bay Yanlış bir önceki projemiz olan Erkenci Kuş’un Yapımcısı olan Gold Film’e ait bir proje. Kamera arkası ekibimizin yüzde doksanı bir önceki projemizdeki isimler. Bu yüzden bir adaptasyon sorunu yaşamadım. Yönetmenlerimiz Deniz Yorulmazer ve Beste Sultan yeniliğe ve fikirlere açık oldukları için, senaristimiz Aslı Zengin de bu alanların sağlanabileceği durumları kaleme aldığı için devamlı yeni şeyler üreterek daha da eğlenceli hale getirebiliyoruz. Can’da bu konuda birlikte çalışması keyifli ve size alanlar açan bir oyuncu. O yüzden benim için Bay Yanlış gayet keyifli geçiyor. Seyirci de diziyi kabullendi ve sevdi. Daha iyi olmak için hep beraber üretiyoruz” dedi.

Aşk kelimesinin kendisi ne ifade ettiğini de söyleyen başarılı oyuncu “Aşk kelimesi benim için yaşamı, nefesi, tüm duyguları barındırıyor. Bence etrafımızdaki her şeye sevgi ve aşk beslemeliyiz” ifadelerini kullandı.

 Türk basketbolunu NBA’de uzun yıllar başarıyla temsil eden eski milli basketbolcu Mehmet Okur ve eşi Yeliz Okur’un kapak yıldızı olduğu MAG Ağustos; fenomenlerin tatil tercihleri, dekorasyon özel içeriği ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.