Magazin 08.08.2022 04:56 Güncelleme: 07.08.2022 17:03

ÇAĞLAR SÖYLEDİ SEDA ÇEKTİ

Ünlü sanatçı Suzan Kardeş, önceki akşam Bodrum Rios sahnesinde sevenleriyle buluştu.
ÇAĞLAR SÖYLEDİ SEDA ÇEKTİ

Sahneye lacivert bir elbiseyle çıkan Kardeş, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Seda Sayan eşi Çağlar Ökten, Safiye Soyman, Ebru Akel, Ömer-Özlem Kumova gibi ünlü isimleri görünce “Bakıyorumda burası bu gece Şampiyonlar gibi olmuş” diyerek yakın dostlarına teşekkür etti. Makyöz olduğu sıralar şarkıcılığa Sezen Aksu desteğiyle geçiş yaptığını söyleyen Suzan Kardeş, “Benim sanatçı olmam için destek veren çok az dostum oldu. Seda Sayan’da bunlardan biri kendisi bana hep inandı ve destekçim oldu” diyerek Seda Sayan’a teşekkür etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde kendisini sahneye davet eden Suzan Kardeş’e seslenen Seda Sayan” Ben seni dinlemeye geldim bu gece ve birazda rahatsızım, beni bu akşam affedin”diyerek misafirlerden özür diledi. O zaman eniştemiz çıkıp bir kaç şarkı söylesin diyerek Çağlar Ökten’i sahneye davet eden Suzan Kardeş’i kırmayarak sahneye çıkan Ökten, “Dünyadan Uzak” ve “Yalan” şarkısını söyledi. Çağlar Ökten’in şarkı söylediği sırada Seda Sayan’da bu anları sosyal medya hesabından Canlı yayın açarak takipçileriyle paylaştı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Suzan Kardeş, konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.