Magazin 27.05.2022 04:57 Güncelleme: 27.05.2022 08:14

KENAN DOĞULU RÜZGARI ESTİ

Havaların ısınmasıyla konser maratonuna başlayan Kenan Doğulu, 25 Mayıs akşamı KerkiSolfej organizasyonuyla Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.
KENAN DOĞULU RÜZGARI ESTİ

Türk pop müziğinin güçlü sesi Kenan Doğulu, Bursa’nın en önemli etkinlik alanlarından Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı dinleyicileriyle buluştu. Yoğun ilgi gösterilen konserde Kenan Doğulu, ayakta alkışlanan sahne performansı ve özel repertuarıyla hayranlarına dans, müzik ve eğlence dolu bir gece yaşattı.

Alanı dolduran sevenlerini “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla karşılayan Kenan Doğulu, “Hezarfen”, “Yaramızda Kalsın” gibi en yeni şarkılarını da seslendirdi. Geniş repertuarı ve sahne şovlarıyla coşkulu bir konsere imza atan Doğulu’ya güçlü orkestrası eşlik etti.

KONUK SANATÇI BADE “FRAGILE” ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Geçtiğimiz aylarda Doğulu Music tarafından ilk albümünün çıkış teklisi “Fragile”ı dinleyiciyle buluşturan ve kısa sürede dünya listelerine giren Bade, Kenan Doğulu’nun Bursa konserine konuk sanatçı olarak katıldı. Sahnede “Fragile”ı seslendiren Bade, konseri izlemeye gelen müzikseverlerin beğenisini topladı.

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda dinleyicileriyle unutulmaz bir konsere imza Atan Doğulu, gecenin finalinde dinmeyen alkışlar üzerine bis yaparak “Tutamıyorum Zamanı”, “Hezarfen” şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi.