Magazin 23.05.2022 04:56 Güncelleme: 22.05.2022 17:38

BURSA'DA BURAY FIRTINASI

Başarılı sanatçı Buray Türkiye turnesine son sürat devam ediyor.
BURSA'DA BURAY FIRTINASI

7 Mayıs’ta Harbiye Açıkhava Sahnesinde startını verdiği turnesinde, başlangıçtan bu yana yaklaşık 5.000 km yol kat eden Buray, KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen Bursa Kültürpark Konserinde de sürprizlerle dolu bir performansa imza attı.

15 günlük rotasında sırasıyla Ankara, Konya, Isparta, Hatay, Giresun’da konser vererek yaklaşık 150.000 kişiyle kucaklaşan Buray, Bursa Kültürpark konserinde de seyircisiyle bütünleşerek muhteşem bir gecenin mimarı oldu.

SAHNEDE SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ

Konserin ortalarına doğru hayranlarının erken doğum günü sürprizi ile şaşkına dönen Buray, kendisi için hazırlanan pastaya üfleyerek küçük hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. “Daha yaklaşık bir ay varken böylesine bir süprizi beklemiyordum açıkçası. Bunca yol, bunca yorgunluk bir anda silinip gitti gerçekten. Bursa her sene başka bir sürprizle karşılıyor beni. Çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.” Sözlerinin ardından performansına kaldığı yerden devam eden Buray, konserin son bölümünde seslendirdiği hareketli şarkılarla gecenin ritmini yükseltti.

BURSA AÇIKHAVA YANGIN YERİ…

Yeni şarkısı “Yangın Var”ı ise finale saklayan başarılı sanatçı Buray, hayranlarının parçaya baştan sona eşlik etmesi karşısında ise şaşkınlığını gizleyemedi. “Sizlerle buluşalı daha iki gün olmasına karşın hepiniz şarkıyı ezberlemişsiniz. Bir sanatçı için bundan daha büyük mutluluk olabilir mi?” Diyerek duygularını dile getiren Buray, finali “Aşk mı Lazım” ile yaparak sahneyi alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde terk etti.