Magazin 27.01.2016 02:30

Burcu ihbarı ile

Ekranların başarılı ve güzel sunucularından Burcu Esmersoy yaptığı paylaşımla kadına şiddet uygulayan bir adamı polise ihbar etti. Sinem Kobal’la ilgili yaptığı ‘Benim gelinim Sinem’di’ açıklamasından sonra yeniden magazin gündemine oturan Burcu…
Burcu ihbarı ile

Ekranların başarılı ve güzel sunucularından Burcu Esmersoy yaptığı paylaşımla kadına şiddet uygulayan bir adamı polise ihbar etti.

Sinem Kobal’la ilgili yaptığı ‘Benim gelinim Sinem’di’ açıklamasından sonra yeniden magazin gündemine oturan Burcu Esmersoy, sadece magazin dünyasının renkli figürü olmak dışında aynı zamanda sosyal sorumluluklarının bilincinde olan ve hemcinslerini her fırsatta korumaya çalışan bir vatandaş.

Geride bıraktığımız haftalar içinde trafikte karşılaştığı bir şiddet olayına kayıtsız kalmayan Burcu Esmersoy vatandaşlık görevini yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Aracıyla Baltalimanı’nda trafikteyken, önündeki araçta bir adamın yanındaki kadını darp ettiğini gören ve bunu fotoğraflayan Esmersoy’un, fotoğraflı ihbarı üzerine harekete geçen polis, kadına şiddet uygulayan adamın ifadesini almış.