Vakıf Katılım web
Türkiye - Gündem 24.01.2021 07:05 Güncelleme: 25.01.2021 10:52

BURÇLARI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

Bu haftanın ilk gününe hafta sonu olduğu gibi hızlı bir giriş yapıyoruz.
BURÇLARI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

24 OCAK 2021 PAZAR

Bu haftanın ilk gününe hafta sonu olduğu gibi hızlı bir giriş yapıyoruz. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Önemli işlerimizi, toplantılarımızı, anlaşmalarımızı, konuşmalarımızı sabahtan halletmeliyiz. Öğleden sonra hafif ve rutin işler yapalım. Pazartesi akşamından perşembe günü sabahına kadar duygusal olacağız. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız, geleneksel değerlerimiz önceliğimiz olacak. Hem duygusal hem maddi konularda güvence arayışımız fazla olacak. Alınganlıklarımız fazla olabilir. Daha fazla savunmacı tarafımızı ön plana alacağız. Beklenmedik hoş sürprizlerle karşılaşabileceğimiz gibi güç çekişmeleri içinde de kendimizi bulabiliriz. İlişkilerimizde özellikle kadınlarla çatışmalar yaşayabiliriz. Perşembe gününden cumartesi öğlene doğruya kadar özgüvenli ve daha canlı olacağız. Duygusal ihtiyacımız kendimizi sahnelemek, ifade etmek, yaratıcılığımızı göstermek, beğenilmek olacak. Eğlenmeyi ön plana alacağız. Kalbimizin sesini dinleyeceğiz. Hafta sonu pek bir çalışkan olacağız. Temizlik, tamirat yapacağız. Düzen, tertip gereken işlerimizle ilgileneceğiz. Hijyen ve sağlık konularına önem vereceğiz.

Perşembe akşamı Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli zamanlardır. Çünkü her şey görünür olur. Yüzleşmeler, tamamlanmalar ve farkındalıklar yaşayacağız. Aslan-Kova aksında olduğu için krallığımızla asiliğimizi, bencilliğimizle idealistliğimizi, eğlence isteğimizle insanlığımızı dengelememiz gerekecek. Aslan dolunayında ne kadar kendimizi ortaya koyabiliyoruz, ne kadar eğlenebiliyoruz, eğlenerek işler yapabiliyor muyuz, içimizdeki çocukla ne kadar temas ediyoruz, tüm bunları farkına varacağız. Hangi konularda özgüvenliyiz, hangi alanlarda aşk diyoruz, hepsini göreceğiz. Aşkla mı hayatımızı sürdürüyoruz, bunu anlayacağız.

İletişim gezegeni Merkür yılın ilk geri hareketine 31 Ocak günü başlayacak. Zihinsel, iletişimsel konularda bizler de geçmişe gideceğiz. Elektronik, teknolojik aletlerde arızalar olabilir. İletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Yeni hiçbir şeye başlamayalım. Elimizdeki yarım projelerimizi bitirelim. Yeni hiçbir eşya almayalım.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü sabahtan önemli işlerinizi yapın. Salı ve çarşamba günleri evinizle, ailenizle ilgileneceksiniz. Ebeveynlerinizle veya patronlarınızla gerilimler yaşayabilirsiniz. Dolunay aşk evinizde meydana gelecek. Hayatla ne kadar oyun oynuyorsunuz bunu göreceksiniz. Partnerinizle, çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Aşkta tamam mı devam mı kararı vereceksiniz. Hafta sonunu çalışarak, rutin işlerinizi yaparak geçirebilirsiniz.


Sevgili Boğalar; haftaya parasal işlerinizi hallederek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle duygusal konuşmalar yapacaksınız. Bazı sözlere alınganlık yapabilirsiniz. Kimseyle güç çekişmesi yapmayın. Dolunay ev ve aile konularında olacak. Hassas olaylar olabilir. Taşınabilirsiniz. İşinizle ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Hafta sonu partnerinizin, çocuklarınızın işleriyle ilgileneceksiniz. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftaya kendinize ait işleri yaparak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri parasal konularda hem sürprizler hem de krizler yaşayabilirsiniz. Dolunay ne kadar kendinizi ifade edip edemediğinizi gösterecek. Aşk dolu, eğlenceli konuşmalar yapabiliyor musunuz bunları göreceksiniz. Yakın uzak çevre ilişkilerinizi dengelemelisiniz. Kardeşlerinizle daha fazla ilgilenmelisiniz. Hafta sonunu evinizde ev işlerini, tamiratlarınızı yaparak geçirebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya aynı hafta sonunda olduğu gibi isteksiz başlıyorsunuz. Önemli konuları sabahtan bitirin. Salı ve çarşamba günleri kendi istekleriniz için zaman ayırın. Dolunay paranızı ne kadar eğlenerek harcıyorsunuz veya kazanıyorsunuz bunu gösterecek. Parasal konulara ışık tutacak. Hafta sonu bir eğitime katılabilirsiniz. Yakınlarınızın, kardeşlerinizin işleriyle ilgileneceksiniz.


Sevgili Aslanlar; haftaya sosyal ilişkilerinize ağırlık vererek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunacaksınız. Salı ve çarşamba günlerini isteksiz geçireceksiniz. Eşinizin veya varsa ikinci çocuğunuzun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Tüm hayatınızda bitirmek istediğiniz konuları sonlandırabilirsiniz. İçinizdeki çocuğun sesine kulak verin. Eşinizle, partnerinizle olan ilişkinizde dengeli olmalısınız. Hafta sonu parasal konularda endişeleriniz artabilir. Bütçe düzenlemeleri yapabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya hızlı giriyorsunuz. İş toplantılarınızı sabahtan yapabilirsiniz. Annenizle, kayınpederinizle ve patronlarınızla ilgili konulara önem vereceksiniz. Salı ve çarşamba günleri arkadaşlarınızla hassas durumlar olabilir. Güç çekişmelerine dikkat edin. Dolunay sizlerden gizlenen gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgili olaylar gerginlik yaratabilir. Hafta sonu kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim, hukuki konularla ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizde hassasiyetler olabilir. Hem sürpriz olaylar hem de krizler olabilir. Annenizle veya kayınpederinizle duygusal durumlar olabilir. Dolunay arkadaşlarınızla ne kadar eğlenceli vakitler geçirdiğinizi gösterecek. Aşk ilişkilerinizle, arkadaşlık ilişkilerinizi dengelemelisiniz. Hafta sonu enerjiniz düşük olacaktır. Dinlenerek, ruhsal çalışmalar yaparak geçirebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk gününü alacak verecek hesapları yaparak geçireceksiniz. Salı ve çarşamba günleri eşinizin akrabalarıyla, yabancılarla, torunlarınızla ilgili hassaslık olabilir. Babanızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Dolunay işinizle ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız. Eğlenerek, aşkla mı çalışıyorsunuz bunu fark edeceksiniz. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizi, iş ve aile yaşantınızı dengelemelisiniz. Hafta sonu sosyal ilişkilerinize, arkadaşlarınıza vakit ayıracaksınız. Annenizin parasal işlerini düzenleyebilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü eşinizle veya ortağınızla önemli konuşmalarınızı sabahtan yapın. Salı ve çarşamba günleri maddi konularda, ödemelerde sürprizler olacağı gibi krizler de olabilir. Dolunay seyahatler, yurt dışı işleriniz, eğitim, turizm, ticaret, hukuki konularda tamamlanmalar yaşatacak. Yakın uzak çevrenizle olan ilişkilerinizi dengelemelisiniz. Varsa torunlarınızla ne kadar eğlenebiliyorsunuz bunu fark edeceksiniz. Hafta sonu annenizin, kayınpederinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz. İşinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk gününde işinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri eşinizle, ortağınızla ilgili hassasiyetler olabilir. Büyük babanızla ilgilenebilirsiniz. Dolunay kendi kazançlarınızla ortak kazançlarınızı dengelemenizi istiyor. Ödemelerinizle ilgili farkındalıklar yaşayacaksınız. Unuttuğunuz bir ödemeniz veya alacağınız olabilir. Hafta sonu varsa torunlarınızla ilgilenebilirsiniz. Seminerlere, eğitimlere katılabilirsiniz.
Sevgili Kovalar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Aşka, çocuklarınıza, hobilerinize önem vereceksiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınıza dikkat edin. İşinizde hassasiyetler olabilir. Dolunay eşinizin istekleriyle kendi isteklerinizi dengelemenizi istiyor. İlişkilerinizde tamam mı, devam mı sorusuna cevap bulacaksınız. Hafta sonu ödemelerinizi, alacaklarınızı düzenlemekle meşgul olacaksınız.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü aile içi iletişiminiz fazla olacak. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle, çocuklarınızla ilgili duygusal durumlar olabilir. Onlara karşı alınganlıklar yapabilirsiniz. Dolunay sağlığınıza dikkat etmenizi söylüyor. İşinizle ilgili sonlanmalar olabilir. Dinlenmeyi unutmayın. Hafta sonunu eşinizle, büyük babanızla veya çocuğunuzun ödevleriyle ilgilenerek geçirebilirsiniz.