Magazin 23.05.2018 02:00

Buray'dan Sosyal Medya Detoksu

Pop müziğin sevilen yıldızlarından Buray, sosyal medya detoksu yapma kararı aldı. Ünlü şarkıcı, bir süre cep telefonu kullanmayacağını ve sosyal medyada paylaşım yapmayacağını açıkladı. Buray, bu kararına üzülen takipçilerini ise albüm müjdesiyle sevindirdi.
Buray'dan Sosyal Medya Detoksu

“Zihinsel ve ruhsal arınma ihtiyacınız için sosyal medya detoksu yapın” diyen uzmanlara kulak veren Buray, cep telefonunu bir süreliğine kapatma kararı aldı. Bu süreçte sosyal medya hesaplarını da kullanmayacak olan ünlü şarkıcı, hem kendine hem de ihmal ettiğini düşündüğü yakınlarına zaman ayıracak.

DÜNYAYA DÖNME MOLASI VERİYORUM

Buray, aldığı bu kararı yine sosyal medyada paylaştığı şu mesajla takipçilerine duyurdu: “Herkese merhaba. Telefonumu kapatıp, Instagram ve sosyal medya paylaşımlarını çok kısa bir süreliğine durduruyorum. Son 3 yıldır inanılmaz güzel maceralar yaşadım, şarkı söyledim, ürettim, durmak bilmeyen bir tempoda seyahat ettim, uyumadım, size ulaştım, çok keyifli dakikalar yaşadım. Ama dünyayı bir telefon ekranından takip ettiğimi fark ettim. 5-10 günlük bir ‘dünyaya&doğaya dönme’ molası veriyorum. Dostlarımla, ailemle, kendimle ruhumu dinlendirme dönemi. Küçük bir tatil sadece. Çok yakında görüşmek dileğiyle.”

YENİ ALBÜM MÜJDESİ VERDİ

Sosyal medyaya mola verecek olan Buray, bu kararına üzülen takipçilerini albüm müjdesiyle sevindirdi. Ünlü şarkıcı, üçüncü albümünü yakında müzikseverlerle buluşturacağını açıkladı: “Müjdemi isterim; üçüncü albüm yolda!”