Magazin 17.01.2018 08:30 Güncelleme: 17.01.2018 09:53

Buray'dan alkışlanacak hareket

Buray takdir edilecek bir davranışa imza attı, kendisiyle tanışmak isteyen 4 yaşındaki kanser hastası Halime Nisa'yı Eskişehir'de ziyaret etti.
Buray'dan alkışlanacak hareket

 Pop müziğin son dönemdeki en başarılı yıldızlarından Buray, kendisiyle tanışmak isteyen 4 yaşındaki kan kanseri hastası Halime Nisa’yı Eskişehir’de ziyaret etti. “Leyla’dan Sonra” adlı iyilik hareketinin çağrısıyla Halime Nisa’dan haberdar olan ünlü popçu, vakit kaybetmeden yola çıktı.

HASTANE ODASINDA SÜRPRİZ

Halime Nisa’yı 10 Ocak Çarşamba günü tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret eden Buray, küçük bir sürpriz de yaptı ve ona oyuncak bebek hediye etti. Buray’ı karşısında görünce çok mutlu olan Halime Nisa’nın aldığı hediyeyle sevinci ikiye katlandı. Halime Nisa’yla sohbet eden, onunla birlikte şarkılar söyleyen Buray, sevimli miniğin ailesini de çok mutlu etti.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI

Gönüllüler tarafından başlatılan “Leyla'dan Sonra” hareketi, kronik hastalıklı çocukların dileklerini gerçekleştirmek için çalışmalar yapıyor ve bunları sosyal medyada duyuruyor. Henüz 4 yaşında olan ve yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele eden Halime Nisa’nın dileği de “Leyla’dan Sonra” hareketinin sosyal medya hesapları aracılığıyla Buray’a iletildi. Paylaşılan iletilerde Halime Nisa hakkında şu bilgiler verildi:

“Bugün 4 yaşında, ALL (kan kanseri) hastası Halime Nisa ile tanıştık. Tam bir zeka küpü kendisi. Hani büyümüş de küçülmüş derler ya tam da öyle. Halime Nisa bu hastalığa yaklaşık 6 ay önce yakalanmış ama enerjisinden ve neşesinden bir şey kaybetmemiş, fotoğraftaki parıldayan gözlerinden de anlayabilirsiniz bunu. Bugün hayallerini anlattı. Çocuk doktoru olmak istiyormuş ama çocuklara iğne yapmaya hiç niyeti yok. Birlikte saklambaç oynadık. Sonra boyama yaptık. Oyuncak mutfağımızda sağlıklı sebzeler pişirdik. Sevdiği meyve sebzeleri sıraladı. Çileği, üzümü çok seviyormuş ama hastalığı yüzünden yiyemiyormuş. Baktık modumuz düştü, hemen bir şarkı açtık ve tabii açtığımız şarkı Buray'ın ‘Sevdalar’ şarkısıydı. Halime Nisa çok seviyormuş Buray'ı. Zaten şarkı boyunca eşlik etti ona. Dileğini sorduğumda da Buray'ı görmek istediğini söyledi önce. Sonra biraz durdu ve herhalde imkansız olduğunu düşündü ki bebek istemeye karar verdi. Ama tekrar kararını değiştirip sonunda Buray'ın elinde bir oyuncak bebekle tanışmaya gelmesini diledi.”