Sağlık Kaynak: (İHA) 17.11.2016 19:33 Güncelleme: 17.11.2016 20:15

Bugün onların günü

Medical Park İzmir Hastanesi'nde doğan prematüre çocuklar, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü'nde, hastane tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen eğlence ile bir araya geldi.  17 Kasım Dünya Prematüre Bebekler Günü nedeniyle Medical Park İzmir Hastanesi'nde doğum yapan çok sayıda prematüre bebek ve aileleri, kendileri için düzenlenen organizasyonda bu yıl ikinci kez bir araya geldi...
Bugün onların günü
Medical Park İzmir Hastanesi’nde doğan prematüre çocuklar, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü’nde, hastane tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen eğlence ile bir araya geldi. 

17 Kasım Dünya Prematüre Bebekler Günü nedeniyle Medical Park İzmir Hastanesi’nde doğum yapan çok sayıda prematüre bebek ve aileleri, kendileri için düzenlenen organizasyonda bu yıl ikinci kez bir araya geldi. Yaşları 0 ila 6 yaşında değişen yaklaşık 30 çocuk, kendileri için düzenlenen günde aileleri, doğumunda görev alan doktor ve hemşirelerle eğlenceli dakikalar geçirdi. Prematüre çocuklar birbirleri ile oyun oynayıp kaynaşma imkanı buldu.



’’BİZLER SİZLERLE MUTLU OLUYORUZ’’

Medical Park İzmir Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Sorumlu Hekim Uzman Dr. Sezgin Güneş, ‘’Bugünü kutlamak istedik. Bu kadar zamanda bebeklerimiz inanılmaz büyümüş. Bugün bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Tabi insan emeklerini bu şekilde görünce inanılmaz derecede mutlu oluyor. Yeni doğan prematüre bebek ekip işi. Bu yüzden bizim ekibimiz gerçekten çok güçlü. Bu konuda deneyimli uzman doktor ve hemşire arkadaşlarımızın emeği çok büyük. Ekip arkadaşlarımızda bebeklerin büyümüş halince görünce inanılmaz mutlu oldular. Bundan sonra sağlıklı günler sizin olur hep birlikte. Ailemiz de giderek büyüyor, o yüzden de çok sevinçliyiz’’ dedi.

Konuşmadan sonra pasta kesilirken prematüre bebek aileleri, fotoğraf çekindi.