Magazin 23.05.2020 03:00

"Buğulu sesinden bir Bodrum masalı"

Saz Söz Mavi' albümüyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Mavi'den sevenlerine müjde!
"Buğulu sesinden bir Bodrum masalı"

Karya Kayıtları adını taşıyan projenin ilk şarkısı ‘Hiçedönük’ yayında!

 Mavi, bugüne kadar yayınlamış olduğu şarkıları arasından seçtiklerini Karya Kayıtları’nda yeni bir müzikal yaklaşımla yorumluyor. Şimdinin Mavi’si geçmişinin şarkılarını söylüyor!

 Bu projede; Karya Uygarlığı’nın hatıralarına, hüzne, melankoliye, karanlığa ve zamansız sevgilere Mavi’ce bir sesleniş duyacaksınız.

 Müzikte ve hayatta sadelik zamanı

 Projenin açılışını yapan teklisi Hiçedönük’te; Mavi’nin şairane sözleri ve güçlü melodilerine, Berkant Çelen’in büyülü gitarı ve incelikli düzenlemesi eşlik ediyor. 

 Gümüşlük’e yerleşen Mavi’nin; Bodrum’dan aldığı ilhamla yola çıktığı, hazırlıkları ve düzenlemeleri yine aynı şehirde yapılan Karya Kayıtları’nın ilk şarkısı ‘Hiçedönük’ün fotoğrafları ve videosu bölgenin vahşi ve hırçın doğasında Ceylan Süzer tarafından melankolik, yalnız ve içe dönük duygusunun yansıtıldığı görsellikle sunuldu.

 İçe dönük varoluşların müzik aracılığıyla dile geldiği Hiçedönük’te, özellikle son  günlerde hayatta hasretle aradığımız sadeleşmeyi, içtenliği ve yanı başımızda çalınıp söyleniyormuş hissi yaratan o sıcaklığı bulacaksınız.