Magazin 26.11.2021 04:16

"BU YÜZYIL ÜRETENLERİN YILI OLACAK TÜKETENLERİN DEĞİL DEDİ! "

Müzik sektörüne kısa sürede birçok değerli şarkı bırakan "Gülşah Tanrıöver"; üretenlerin değil tüketenlerin yüzyılı olmasını dileyerek samimi duygularını dile getirdi. 
"BU YÜZYIL ÜRETENLERİN YILI OLACAK TÜKETENLERİN DEĞİL DEDİ! "

“Gülşah Tanrıöver”; ‘İyi müzisyenlerle, iyi aranjörlerle değerli sanatçılarla çalıştım. Bütün çalışmalarım bana büyük değer kattı bu kısa zamanda. Ben üretmeye devam ettim ve ediyorum.

Müzik kariyerim boyunca hep başarı aşığı bir insan oldum. Benim için kariyerim boyunca birinci planda  müzikalite geldi. Yaptığım  bütün çalışmalar beni hep yukarıya taşıdı. Çünkü müzikle yaşadığım aşk bir başkadır. Müziği dinlemek, hissetmek, üretmek uygulamak, uygulatmak öğretmek ve bunların hepsinde başarıyı yakalayabilmek oldukça önemli benim için.

Müzik koskoca bir dünya tabii ki dünyayı dolaşmak kolay olmasa gerek ancak bunu aşkla ve titizlikle yaparsanız elbette sonuca ulaşırsınız. Ben kendimi müzik sektöründe farklı buluyorum. Ses, görüntü  güzelliği ve beğenisi  kişiye göre değişebilir ancak ses olarak güçlü ve değişik bir sese sahip olduğumu biliyorum. 

Benim gibi sesi ile her tarzı üslubuna göre seslendirebilecek insan sayısı azdır bu da beni diğer solistlerden ayıran en önemli  farklılık diyelim.

 Ayrıca üretiyorum. Şarkılarım ve sesimle değişik projelerle fark yaratmak istiyorum.

Yeni projemiz  olan "Ağrılarım Var” şarkımla her şarkımda olduğu gibi yine sağlam bir adım attım. 

“Gülşah Tanrıöver”, kısa zaman içerisinde de “Ağrılarım Var” şarkısının Erkan Kılıç tarafından hazırlanan remix çalışmasını da müzikseverlerle buluşturacak.