Magazin 29.06.2022 04:00

BU YAZ ÜZÜM KIZI SAHNEDE SEZON BOYUNCA YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANACAK

Bodrum Türkbükü'nde geçen yaza damgasını vuran Üzüm Kızı Sahne, bu sezon da iddiasını sürdürecek. 1 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlayacak olan mekan, yıldızlarla dolu bir yaz sunuyor.
BU YAZ ÜZÜM KIZI SAHNEDE SEZON BOYUNCA YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANACAK

Bahadır Akın işletmeciliğindeki Üzüm Kızı Otel - Sahne – Beach’in işletme müdürlüğünü Hüseyin Çimen ve İbrahim Aras, sanatçı direktörlüğünü Cüneyt Karahan, mutfak koordinatörlüğünü ise Kaan Karagöz yapıyor. Hotel, beach ve canlı sahnesiyle hizmet verecek olan kompleks bünyesindeki Üzüm Kızı sahne yenilenen yüzü ile geçen sezon olduğu gibi bu sezon da adından çokça söz ettirecek.

Üzüm Kızı Hotel müşterilerine  kendine has çok özel  atmosferinde  muhteşem bir deniz tatilinin yanı sıra enfes  yeme ve içme deneyimleri ve eğlenceli  bir tatil imkanı sunuyor. Türkbükü’nün muhteşem atmosferinde butik otel konseptinde işletilen ve Hindistan’da özel olarak dekore edilmiş 10 private odası ile müşterilerine oda kahvaltı hizmetiyle hizmet veren otel unutulmaz anlar vadediyor.

Eğlencenin Kalbi Üzüm Kızı’nda Atacak

300 kişilik kapasitesiyle ve bu yaz yenilenmiş yüzüyle Üzüm Kızı, Türkiye’nin yıldızlarını misafirleriyle buluşturacak. 1 Temmuz Cuma Ayta Sözeri’nin muhteşem sahnesiyle sezona merhaba diyecek olan mekanda; 2 Temmuz Cumartesi Soner Olgun, 5 Temmuz Salı Yaşar, 6 Temmuz Çarşamba Deha Bilimlier, 7 Temmuz Perşembe Rubato, 9 Temmuz Cumartesi Utku Uysal, 11 Temmuz Pazartesi Bülent Özdemir, 12 Temmuz Salı Sakiler, 16 Temmuz Cumartesi Suzan Kardeş tatilcilere eğlence dolu akşam sunacak.