Magazin 23.01.2022 04:53

"Bu Şarkımı Dinlerken Ağladım"

Arabeskin usta ismi Cansever geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Çukur" isimli şarkısı hakkında dikkat çekici bir yorum paylaştı.
"Bu Şarkımı Dinlerken Ağladım"

Kısa sürede yarım milyona yakın dinlenen "Çukur" isimli şarkısıyla ilgili yazdığı yorumda usta sanatçı Cansever; "Çok samimi ve açık bir şekilde yazıyorum, ben şarkılarımda kendimi sizlere anlatıyorum. Bu şarkımı kaç kere dinlediysem hep ağladım. Hayat bazen istediğimiz gibi olmayabilir ama ben her şeye rağmen sizlerin destekleriyle ayaktayım. Ben biliyorum ki beni seven ve dinleyerek destek veren çok. "Çukur"u en güzel duygularımla okudum ve size emanet ediyorum, Allah'ım sizi korusun, cansınız hepiniz" ifadelerine yer verdi.

İstanbul'da kalabalık bir ekiple çekilen dikkat çekici klibin yönetmen koltuğunda Erkan Nas yer aldı. Söz ve müziği Cansever ve Fatih Albayrak imzası taşıyan şarkının aranjesinde Osmancello ve düzenlemesinde de Enço Rasimov'un imzası var. Vovo Media etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkı video klibiyle de NetD youtube kanalında müzikseverlerle buluştu.