Magazin 30.01.2023 04:49

BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDE TUĞBA YURT RÜZGARI  

Seslendirdiği şarkıları dillere pelesenk olan başarılı sanatçı Tuğba Yurt, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.
BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ'NDE TUĞBA YURT RÜZGARI   

Biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde yorumladığı şarkıların yanı sıra Dilber Günel imzalı sahne kostümüyle de göz kamaştıran Yurt, akıllardan silinmeyecek bir konsere imza attı. Daha önceki Harbiye Açıkhava konserinde sevgilisine ‘En büyük hayranınızdan’ notuyla 500 adet gül yollayan Ünlü Organizatör Burak Tanrısever, bu konseri de es geçmeyerek sevgilisine kulisinde orkidelerle yine büyük jest yaptı. 

 YENİ SİNGLE YAKINDA 

Ersay Üner imzalı yeni bir şarkı ile yoluna devam edeceğini söyleyen Tuğba Yurt, bu seneyi daha çok şarkı ile kapatacağız dedi. Hali hazırda üzerine çalıştıkları birçok şarkının da müjdesini verdi.

‘DEDİKODU BİZİM SEKTÖRDE VAR’

Yurt, son olarak “Oyuncu Aybüke Pusat’ın ‘Kadınlara göre erkekler daha dedikoducu’ açıklaması oldu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna da; “Bizim sektörde bu durum çok var. O yüzden sektör olarak aşina olduğumuz bir durum.(gülerek) Hep kadınlar için dedikodu yapar derler ama erkeklerinde aşağı kalır yanı yok.” diyerek Pusat’a katıldığını dile getirdi.