Vakıf Katılım web
Magazin 21.11.2020 04:43 Güncelleme: 20.11.2020 18:48

'BOOM BY İBRAHİM SELİM'İN İLK KONUĞU EZGİ MOLA!

BluTV'nin merakla beklenen yeni formatı 'BOOM by İbrahim Selim' bu akşam 19.00'da başlıyor. Programın seyirciyle buluşmasına saatler kala ilk konuk yayınlanan tanıtımla duyuruldu. Ezgi Mola'nın konuk olduğu program izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
'BOOM BY İBRAHİM SELİM'İN İLK KONUĞU EZGİ MOLA!

Zengin içeriğiyle Türkiye’nin önde gelen dijital platformlarından BluTV’nin yeni şov programı ‘BOOM by İbrahim Selim’in bu akşam 19.00’da yayın hayatı başlıyor. İki haftada bir yayınlanacak olan programda, İbrahim Selim dünyanın gündemindeki konulara ironik bir dille dikkat çekerken her bölüm özel bir konuk, bölüm konusu ile ilgili daha önce hiç rastlamadığımız şekilde karşımızda oluyor. Bu haftanın sürprizi de içinde yer aldığı her projede dikkatleri üzerine çeken Ezgi Mola. Her bölüm başka bir konuyu gündeme taşıyacak programda ilk konu ise dünyayı kasıp kavuran salgın. ‘BOOM by İbrahim Selim’ in en ilgi çekici bölümlerinden RapBattle’ da Ezgi Mola her konuda ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Şaşırtıcı cevaplar, ilginç deneyimler ve ilgi çekici bilgilerin bir araya geleceği ‘BOOM by İbrahim Selim’ bu akşam saat 19.00’da ilk bölümüyle sadece BluTV’de!