Spor 26.05.2019 17:18 Güncelleme: 26.05.2019 17:48

Boğaziçi Ve Koç Rakiplerine Karşı Farklı

İki İstanbul ekibi de, deplasmanda farklı galibiyetlere ulaştı.
Boğaziçi Ve Koç Rakiplerine Karşı Farklı

Bertan ERMAN

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi’nde heyecan, dün oynanan 2 maçla başladı. Normal sezonun zirvesinde yer almak isteyen Boğaziçi Sultans ve Koç Rams, konuk oldukları rakipleri karşısında farklı galibiyetlere ulaştı.

KOÇ RAMS KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Daha önceki 4 maçını da kazanarak adını Play-off’a yazdıran Koç Rams, Eskişehir’de Anadolu Rangers’ın konuğu oldu. Mücadeleyi 48-8 kazanan Rams, yoluna kayıpsız devam etti. İstanbul ekibi, bu karşılaşmada, genellikle yedek oyuncularına süre verdi. Ayrıca Koç Rams, maç boyunca sadece 1 hücum serisini degajla sonlandırıp topu Rangers’a teslim etti. Anadolu Rangers, maçtaki tek touchdown sayısını, oyun kurucu Alperen Olgun’un wide receiver Batuhan Alver ile oynadığı 70 yardalık pas oyunundan çıkardı.

BOĞAZİÇİ SULTANS’TAN 25 SAYI FARK

Rams’i yakından takip eden takımlardan Boğaziçi Sultans, Bursa’da Uludağ Timsahlar ile karşılaştı. 7-0 geriye düştüğü maçta toparlanan Sultans, rakibini 40-15 mağlup etmeyi başardı. İstanbul ekibi, touchdown sayılarını 3 koşu oyunu, 2 pas oyunu ve 1 pick sixten çıkardı. Serhat Erdem’in touchdown paslarını yakalayan isimler Adil Güngör ve Bora Aydın olurken, koşu touchdownları ise, Kortay Ceylan, Ege Altuğ Sarıkaya ve Nafizhan Türkmen’den geldi. Aynı zamanda savunmada da görev alan Furkan Tellioğlu, 70 yardalık pick sixe imza attı. Furkan Tellioğlu, touchdown sonralarında 5’te 2 ekstra sayı isabeti kaydetti. Ayrıca, 2 puan değerindeki safety sayısı yapan Sultans savunması, özellikle savunma hattı ve linebackerların kolektif hareket etmesiyle etkili bir oyun çıkardı.

Öte yandan Anadolu Rangers ve Uludağ Timsahlar, geride bıraktıkları 5 maç sonunda yine galibiyetle tanışamadı.