Magazin 19.08.2022 04:11

BODRUM'DA RENKLİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), bu yıl Bodrum'da dördüncüsünü gerçekleştirdiği geleneksel alışveriş şenliğinde birbirinden farklı girişimci markayı ziyaretçileriyle buluşturdu.
BODRUM'DA RENKLİ ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ

Bilge Kuru’nun Yalıkavak Moon Beach Hotel’de düzenlediği etkinlik, renkli anlara ev sahipliği yaptı.

Erkan Ünal’ın ev sahipliği yaptığı BİKAP’ta DG Robotik adına Güzel Kurşun ana sponsorluk yaparak tatilcilere dolu dolu bir gün sundular. Alışveriş ve tatili bir arada yaşatan alışveriş şenliğine ünlü isimler de katılarak girişimcilere destek oldular. Giyimden aksesuara, dekorasyondan plaj ürünlerine kadar geniş ürün çeşidiyle BİKAP, hem markalara hem de katılımcılara eğlenceli gün yaşattı.

BİKAP Alışveriş Şenliği’ne katılan ünlüler arasında; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Revna Demirören, Özlem Yıldız, İpek Develi, Mine Özmen Suzan Kardeş, Ebru-Serkan Çağrı, Ece Vahapoğlu, Melda Aksu, Açelya Elmas, Alican Küçükleroğlu, Aysel Akçay, Berrin Ak, Mehtap Gündoğan, Aslı Tecer, Bora Gencer, Dilek Azaphan, Ceylan Sarıca, Sibel Çakı, Filiz Evirgen, Gül Ergi, Hande Tevertan, Hülya Şendir, Nergis Pekuysal, Nilüfer Yıldız, Nuray Fenercioğlu, Özlem Mutlu Çetin, Sinem Sancaktar, Şule Alp, Zafer Kozanoğlu, vardı.