Ekonomi 10.08.2022 07:00

Bodrum'da lüks tatile rekor ilgi

Bodrum'da lüks tatile rekor ilgi

Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, "Turizmde yeni rekorlar bekliyoruz." dedi.

Sektördeki hareketlenmenin arttığını ve beklentilerin üstünde talep aldıklarını açıklayan Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, Bodrum’da bu yaz yeni bir rekor beklediklerini söyledi.

Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, 2022 yaz turizm değerlendirmesinde bulundu. Sezonu Nisan’da açtıklarını, bayram döneminde 100 doluluk oranına ulaştıklarını ve Ağustos’un da iyi geçtiğini söyleyen Mete Üsküdarlı, Ekim için de rezervasyonların devam ettiğini belirti.

“Pazarın çeşitlenmesiyle 2019 rakamlarına ulaştık”
Üsküdarlı, “Bodrum’a her coğrafyadan yoğun bir talep var. Misafirlerimizin 80’ini yabancılar oluşturuyor. Yabancı misafirimizin yüzde 60'ı Ruslar. Bunun yanında Pazar çeşitliliğindeki artışı net bir şekilde gözlemliyoruz. Hem Avrupa’dan hem Orta Doğu’dan yoğun talep alıyoruz” açıklamasında bulundu ve şöyle dedi: “Turizm gelirlerinde 2019 rekor bir yıldı. Mivara’da 2019 yılı rakamlarımıza ulaştık ve yeni bir rekor bekliyoruz. Seneye de rezervasyonlar olumlu olacak gibi gözüküyor. Seneye bu rakamların katlanarak artacağı görüşündeyim.”

“Lüks ve konfora ilgi büyük”
Deniz-kum-güneş tatilini ultra konfor ile buluşturan otellerin yabancı misafirler için büyük bir cazibe oluşturduğunu söyleyen Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, şu açıklamada bulundu: ““Bodrum Yarımadası'nda deniz ve doğa güzelliği iç içe olan konumumuzda konuklarımıza ayrıcalıklar sunuyoruz. Her sene ödüllerimize yenililerini eklemek motivasyonumuzu artırıyor. Mottomuz most real luxury. En iyi lüks deneyimini yaşatmak için çalışıyoruz. Tripadvisor kullanıcılarının oylarıyla belirlenen ‘Best Of the Best 2021’ ödüllerinde Avrupa’nın en iyi 25 otelinden biri seçildik. Lüks hizmet anlayışımız yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.”