Magazin 15.08.2019 00:30

BODRUM'DA FEDON RÜZGARI

Kendine has tarzıyla yıllardır sahnelerde fırtına gibi esen Fedon, önceki gece Torba Moyo Otel'de sahne aldı.  
BODRUM'DA FEDON RÜZGARI

Her sahnesinde olduğu gibi sahne kıyafetlerini kendisi hazırlayarak sevenlerinin karşısına çıkan Fedon, "Rahmetli babam bana her zaman evladım giydiğin kıyafet insanlara verdiğin değerdir. Benim ilk mesleğim terzilikti. Sonra ne olduysa birden bire kendimi sahnelerde buldum. Sizlere layık olmak için elimden geleni her zaman yapmaya çalıştım. Ama şu pantolunuma bir çözüm bulamıyorum bu gece. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya. Tamda bunu yaşıyorum şu an... Namussuz sürekli düşüyor." sözleriyle herkesi güldürdü. 

Programına kendisiyle özdeşleşen Yunanca parçalarla başlayan usta sanatçı Fedon "Bugün sizlere Fedon'ca şarkılarla merhaba diyorum. Konserimin ikinci yarısında istek parçaları seslendireceğim." sözleriyle konserine devam etti. Usta sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Mehmet-Nihal Cansun, Sibel-Adnan Erciyas ve Melek Baykal gibi ünlü simalar da geldiler. Mekanı dolduran 400 kişi Fedon'a eşlik ederken, kendisini müziğin ritmine kaptıranlar gece boyunca dans ettiler.  Ünlü sanatçı ses ve dans performansıyla müzikseverleri mest etti.

Yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalan Fedon, konserinin kapanışını sevenleriyle birlikte "İzmir Marşı" ve" 10.Yıl Marşı" söyleyerek yaptı.