Magazin 20.08.2022 04:57

"BİZ KADINLAR ÇOK KOMİĞİZ"

DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri önceki akşam Bkm organizasyonuyla gerçekleşen Yasemin Sakallıoğlu'nun "Doğru Koca Nasıl Seçilir?" adlı tek kişilik gösterisine ev sahipliği yaptı.
"BİZ KADINLAR ÇOK KOMİĞİZ"

Gösteri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı komedyen, "Üzerimdeki adrenalini attım, şu an onun huzuru ve gururunu yaşıyorum." dedi. Basın mensuplarının "Harbiye'de sahne alan ilk kadın komedyensiniz. Bununla ilgili ne söylersiniz?" sorusunu Sakallıoğlu, "Bununla ilgili çok mutluyum, umarım daha fazlası olur. Biz kadınlar da çok komiğiz. Gülmeyi de çok seviyoruz, bütün kadınlar sahneye çıksın." diyerek cevapladı.

"SADECE STAND-UP DEĞİL BAŞLI BAŞINA BİR ŞOV!"

Gösteriyle alakalı konuşan Sakallıoğlu, "Gelen kişi birçok şey izlesin istiyorum. Yaptığım işe sadece stand-up değil başlı başına bir şov demeyi istiyorum. İlerleyen zamanda bunun neye dönüşeceğini bilmiyorum. Belki konuklar çağıracağım, daha fazla dansın, müziğin ve komedinin olduğu karma bir programa dönüşebilir. Yaptığım her hareket ileride yapacağım bir şeyin zeminini oluşturuyor." dedi.

İLK VE TEK KADIN YASEMİN!

Geçtiğimiz sene Harbiye Açıkhava'da sahne alan ilk ve tek kadın komedyen olmayı başaran Sakallıoğlu bu sene de geleneği bozmadı. Biletleri günler öncesinden tükenen gösteride başarılı komedyen, bu yıl da Harbiye Açıkhava’yı tıklım tıklım doldurdu. 

 4 AYDA HAZIRLANDI!

Harbiye Açıkhava gösterisinin hazırlıklarına 4 ay önce başlayan Yasemin Sakallıoğlu, baş dansçı Ömer Yeşilbaş'ın hazırladığı kareografi ve 20 dansçıyla 4 aydır aralıksız dans provası yaptı. Sakallıoğlu’nun kostümlerini Tayfun Kaba ve 20 dansçının kostümlerini Gülşen Çelik hazırladı. Yasemin Sakallıoğlu ve dansçıların 3 kez kostüm değiştirdiği gösteride kullanılan 63 kostüm ve aksesuarları için 200 metre kumaş kullanıldı. Gösterinin sahne ve ışık tasarımını Aydınlıkevler, Alice Müzikali gibi kapalı gişe oynayan oyunlarda imzası bulunan Cem Yılmazer üstlendi.

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yasemin Sakallıoğlu’nun Harbiye Açıkhava’da ki gösterisini izlemeye gelenler arasında ünlü isimler de vardı. Merve Dizdar, Nur Sürer, Sedef İybar, Seray Kaya, Cihangir Ceyhan ve Reynmen, Yasemin Sakallıoğlu’nu en ön sıralardan takip eden isimlerdi.

Gece sonunda Yasemin Sakallıoğlu, kendisini izlemeye gelen seyircisine teşekkür etti. Sakallıoğlu, dakikalarca ayakta alkışlanarak uğurlandı.