Magazin 11.08.2020 03:00

"Bir Kadın Var ilk aşkım, ilk bestem..."

Mert Kesepara "Bir Kadın Var" ı yazarken kendisi için çok özel bir aşk hikayesini bir diyalog formunda anlattığının ve benzer tarzda olan yeni bestelerini de en kısa zamanda dinleyicilerle buluşturacağının altını çiziyor.

Bir Kadın Var şarkısı için ilk aşkı, ilk bestesi olduğunu ve şarkının kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren sanatçı, duygularını şu sözlerle ifade ediyor:'' Bir kadın var, ilk aşkım… İlk bestem... Ben denizi de onu da çok sevdim. Şimdi o  başkasının denizi oldu. Sesimi çok severdi ama müzik zevklerimiz biraz farklıydı. Ben de ona besteler yapar, şarkılar söylerdim. Yüzmeye bayılırdı, ben ise denizle onu beraber seyretmeye. O artık yok, ama bu beste ile aşkımız her zaman yaşayacak. Farklı tarz ve yeteneklerde ortak nokta bulabildiğim, vizyonu bu kadar geniş bir ekip ile benim için çok değerli olan bestemi getirdiğimiz yerden ve M. Music Co. topluluğunun bir parçası olmaktan gurur duyuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' 

"Bir Kadın Var" şarkısı elektronik altyapısı, eforsuz anlatım biçimi ve duygusal sözleri ile kalplere dokunmayı başarıyor. 

Opera ve konser şarkıcılığı bölümü mezunu olan sanatçı tarzını "Yeni Romantik" olarak adlandırıyor ve ses rengiyle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Söz ve bestesi kendisine ait olan Bir Kadın Var şarkısının düzenlemesi Soner Kırmızıgül ve Alperen Gören imzası taşıyor. Alperen Gören yönetmenliğinde, Kaan Ekenler yardımcı yönetmenliğinde çekilen klipte Mert Kesepara'ya Cansu Akpınar eşlik ediyor. 

Bir Kadın Var şarkısı, pop ve alternatif pop dünyasında bağımsız sanatçılara olan desteğiyle tanınan “M. Music Co. Topluluğu ( MMC Müzik Yapım )”etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.