Sağlık 11.10.2017 22:58

​Bir fısla Miteları hakla...

Korkulu rüya, görünmeyen tehlike Mite'lara karşı artık çaresiz değilsiniz.
​Bir fısla Miteları hakla...

Korkulu rüya, görünmeyen tehlike Mite’lara karşı artık çaresiz değilsiniz. Bir fısla mite’lardan kurtulabilirsiniz. Maratem Anti-Mite, yatak ve tekstil ürünlerine püskürtüldüğünde mite’ları yok ederken, yeniden üremesine de fırsat vermez. Fıs fıs formuyla kolayca kullanılan Maratem Anti-Mite 3 aya kadar etkilidir.

Özel formülü ile kokusuz ve leke bırakmayan Maratem Anti-Mite halı, kilim, yatak, yorgan, yastık, döşeme ve pelüş oyuncaklar üzerinde güvenle kullanılabilir. Ev, hastane, otel gibi yerlerde de kullanılan Maraten Anti-Mite yaşadığı yerin mite’lardan temizlendiğinden emin olmak isteyenlere 3 aya varan rahatlık sağlıyor. 

Mite’lar neden tehlikeli?

Gözle görülmeyen, insanların yaşadıkları yerlerde deri, saç, kepek gibi döküntülerle beslenen mite’lar insan sağlığını tehlikeye atar. Bir gram ev tozu içinde yaklaşık olarak 19.000 mite bulunur. Alerji’ye yol açan Mite’lar riskli kişilerde astım ataklarını tetikler. Özellikle yatılan ve oturulan yerlerde yaşayan, dışkısı ve vücut proteinleri alerji ve astıma yol açan Mite’ları yok etmek için, kullanılan tüm giysi ve döşemelerin 60 derecenin üzerinde bir saat yıkanması gerekir.