Spor 21.08.2017 14:57

​Bills ile imzaladı 2 hafta sonra emekliliğini açıkladı

NFL'de 2 hafta önce Buffalo Bills'e transfer olan veteran wide receiver Anquan Boldin, aktif Amerikan futbolu kariyerini noktaladığını duyurdu.
​Bills ile imzaladı 2 hafta sonra emekliliğini açıkladı

NFL'de AFC ekiplerinden Buffalo Bills'in 36 yaşındaki oyuncusu Anquan Boldin, aktif Amerikan futbolu kariyerini noktaladı. Anquan Boldin'in emeklilik kararına saygı duyduğunu dile getiren Buffalo Bills'in genel menajeri Brandon Beane, "Bize 2 hafta içinde verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. O, bu oyundaki en iyi wide receiverlardan biriydi. Kendisine ve ailesine gelecekteki hayatında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Kolej kariyerini Florida State Üniversitesi'nde geçiren Boldin, 2003 NFL Draftı'nın 2. turunda Arizona Cardinals tarafından seçildi. 14 sezonda 4 farklı takımda oynayan  Boldin, 7 sezon Cardinals forması giydikten sonra 2010 yılında Baltimore Ravens'a transfer oldu ve 47. Super Bowl'da Maryland ekibiyle şampiyonluk yaşadı. Ertesi sezon San Francisco 49ers'ın yolunu tutan Boldin, son olarak geçen sezon Detroit Lions'ta mücadele etti.

Kariyerinde toplam 202 NFL maçına çıkan Anquan Boldin, 14 sezon boyunca 13.779 yardalık mesafe katetti ve 189 touchdown sayısı yaptı.