Magazin 20.01.2018 08:30 Güncelleme: 20.01.2018 00:22

BEYOĞLU'nun EN YENİ MEKANI OXHAN!!!

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras, Beyoğlu'nun eski günlerine yakışır bir gece kulübüne imza attı. Geçtiğimiz yıllarda İstanbul gece hayatının en iyi 10 kulübünden biri seçilen "eelence" ve "ablam" dan sonra yeni projesi "Oxhan" ile yine Asmalımescit'te yer alan Özgür Aras, yeni gece kulübüyle yine eğlencenin nabzını tutacak.
BEYOĞLU'nun EN YENİ MEKANI OXHAN!!!

 ŞAFAK GÜVEN

Özgür Aras “Taksim kalabalık, Taksim olaylı, Taksim eskisi gibi değil...'' yorumların bir kenara bıraktıracak yepyeni bir projeye imza attı. Yepyeni eğlence mekanı Oxhan’ı açan Özgür Aras, İstanbul gece hayatının en sevilen mekanlarından birine daha imza attı.

Asmalımescit’ te kapılarını açan Oxhan, 90lar Türkçe müzik ve günümüz sevilen parçalarından oluşan repertuarı ve çok çeşitli sürprizleriyle gecelere damgasını vuruyor.

Açılmadan konuşulmaya başlayan "Oxhan" için uzun süredir gizli gizli hazırlık yapan   Özgür Aras, " Yine kendim gibi bir mekan yaptım. “Oxhan” da “eelence ve ablam ” gibi çok sevilecek. Şimdiden “Oxhan” ismi herkesin hoşuna gidip , dillere dolandı…İstanbul’un en eğlenceli geceleri “Oxhan”’da yaşanacak” diyor.

Artık müzik dünyasının kalbi Oxhan’da atıyor!

Müzik dünyasının en işlek damarı olmaya hazırlanan artık OXHAN’da 90’lardan günümüze Pop şarkılarla misafirler eğlenceye doyacak. Dj Tahsin Yayla’nın seçkin repertuarıyla dans dolu geceler Oxhan’da yaşanıyor!

Kendine has müdavimler yaratacak ve geçmişten günümüze herkesin çok sevdiği 90 ‘lı yıllardan günümüze şarkıları çalacak  “Oxhan” haftanın 4 günü Çarşamba’dan Pazar ‘a açık.