Vakıf Katılım web
Güzellik 06.04.2020 19:03

BEYMEN İLE EVDE BAKIM ZAMANI

Kendine iyi bakmanın ve sağlıklı görünmenin daha da önem kazandığı bu günlerde, dünyaca ünlü markaların ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatacak, gününüzü daha da keyifli hale getirecek en seçkin ve en yeni kozmetik ürünleri sizleri bekliyor.
BEYMEN İLE EVDE BAKIM ZAMANI

Kendine iyi bakmanın ve sağlıklı görünmenin daha da önem kazandığı bu günlerde, dünyaca ünlü markaların ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatacak, gününüzü daha da keyifli hale getirecek en seçkin ve en yeni kozmetik ürünleri, www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

SAÇ BAKIMI

Dünyaca ünlü markaların vitamin takviyeli yağları ve saç renginizi koruyan şampuanları ile daha sağlıklı ve ışıltılı saçlara kavuşabilirsiniz.

BALMAIN Argan Yağ Serumu

Balmain Argan Yağı Serumu; saçınızın ışıltılı ve yumuşak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Nemli veya kuru saçınıza masaj yaparak uygulayabileceğiniz serum, durulama gerektirmiyor. Tüm saç tipleri için kullanılabiliyor.

BALMAIN Argan Yağ İksiri 100 ml beymen.com satış fiyatı: 224 TL

AVEDA Color Conserve Şampuan

AVEDA Color Conserve Şampuan, ağırlaştırmayan bitki özleri içeren formülü ile boyalı saçların canlılığını ve rengini koruyor. Düzenli kullanıldığında saçlara ekstra ışıltı ve parlaklık kazandırıyor.

AVEDA Color Conserve Şampuan 50 ml beymen.com satış fiyatı: 56 TL

SISLEY Revitalizing Canlandırıcı Serum

Saç derisini canlandıran ve güçlendiren SISLEY Revitalizing Serum, yüksek konsantrasyondaki mineraller, vitaminler, bitki özleri ve proteinlerden oluşan özel içeriği ile saç dökülmesini yavaşlatarak, daha güçlü ve yoğun saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Kuru ya da nemli saça parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanan serum, saçların daha da dirençli olmasını sağlıyor, gri görünümünü yavaşlatıyor.

SISLEY Revitalizing Canlandırıcı Serum beymen.com satış fiyatı: 1.320 TL

VÜCUT BAKIMI
Yüzünüz kadar vücudunuz da en iyi bakımı hak ediyor. Duş jelinden, vücut bakım yağlarına, sıkılaştırıcı kremlerden ve peeling’lere www.beymen.com’da yer alan vücut bakım ürünleri ile hücrelerinizi harekete geçirerek, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

SENSAI Cellular Performance

Güçlü anti-aging etkili SENSAI Cellular Performance, özel masaj teknikleri ile boyun, göğüs ve dekolte bölgesinde daha sıkı ve toparlayıcı etki sağlıyor. Cildin nemini arttırıyor.

SENSAI Cellular Performance 100 ml beymen.com satış fiyatı: 940 TL

AVEDA Stress Fix Unisex Vücut Nemlendiricisi

AVEDA Stress Fix, lavanta ve misk adaçayı özlerinden oluşan %100 organik içeriği ve stres giderici aromaları ile rahatlamanıza yardımcı oluyor. Vücudun anında nemlendiriyor ve yumuşatıyor.

AVEDA Stress Fix Unisex Vücut Nemlendiricisi 200 ml beymen.com satış fiyatı: 299 TL

CLARINS Body Fit

CLARINS Body Fit, selülit karşıtı şekillendirici krem, ayva yaprağı özleri ile selülit oluşumunda yer alan üç tip yağ hücresini hedefleyerek, yağları yakıyor. İçeriğindeki su nanesi ve horozibiği özü, yeni yağ hücrelerinin oluşumunu azaltarak, cildi sıkılaştırıyor. At kestanesi ekstresi mikro sirkülasyon sağlarken, nane özlü formülü anında ferahlık sağlıyor.

CLARINS Body Fit 200 ml beymen.com satış fiyatı: 426 TL

PELCARE Rose Quartz Body Peeling

Duşa girmeden önce kuru cilde uygulanan PELCARE Rose Quartz Body Peeling, içerisinde yüzde altı oranında bulunan AHA asitleri ile cildi ölü hücrelerden hızlıca arındırıyor, nazikçe soyarak renk eşitsizliklerinden ve istenmeyen pürüzlerden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Formülündeki Astragalus yağı (gevenotu), hücre yenilenmesini hızlandırarak, ciltteki deformasyonu iyileştiriyor.

PELCARE Rose Quartz Body Peeling 300 ml beymen.com satış fiyatı: 244 TL

LA MER The Renewal Body Oil Balm

LA MER The Renewal Body Oil Balm, formülündeki okaliptüs, ayçiçeği, susam yağı gibi canlandırıcı aromatik yağ özleri ile cildinizi nemlendirirken aynı zamanda besliyor, yeniliyor ve rahatlatıyor. Cilde hızla nüfuz ederek ferah, yağsız ve yumuşak bir his bırakıyor.

LA MER The Renewal Body Oil Balm 200 ml beymen.com satış fiyatı: 600 TL

EL VE YÜZ BAKIMI
Yaşınız ne olursa olsun, cilt bakımı önemsenmesi gereken konuların en başında yer alıyor. Sık yıkama ve dezenfektan ürünler nedeniyle yıpranan ellerinizi ve derinlemesine temizlediğiniz cildinizi nem ve ışıltı veren maskelerle destekleyebilir, yatmadan önce uygulayacağınız serumlarla nemlendirebilirsiniz.

BYREDO Bal D'Afrique El Kremi

Sık yıkama sebebiyle, her zamankinden daha çok neme ihtiyaç duyan ellerin ihtiyaçlarını karşılayan BYREDO Bal D'Afrique El Kremi içeriğindeki yüzde 20 oranında shea yağı, A, D ve E vitaminleri ile cildi yeniliyor ve canlandırıyor. Formülündeki F vitamini ise cildi sıkılaştırıyor.

BYREDO Bal D'Afrique El Kremi 30 ml beymen.com satış fiyatı: 260 TL

ESTEE LAUDER Stress Relief Göz Bakım Maskesi

ESTEE LAUDER Stress Relief Göz Bakım Maskesi, stres altında olan ve nemini kaybetmiş göz çevrenizi canlandırıp nemlenmesine yardımcı olurken, düzenli kullanımında şişliklerin, çizgi ve kırışıklıkların azalmasını sağlayarak, tazelenmiş ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

ESTEE LAUDER Stress Relief Göz Bakım Maskesi beymen.com satış fiyatı: 310 TL

ELIZABETH ARDEN Ceramide Replenishing Yüz Temizleyici

ELIZABETH ARDEN Ceramide Replenishing, içeriğindeki Omega 3 ve Omega 9 gibi yağ ve vitaminler sayesinde makyajınızı temizlerken, cildinizi nemlendirirken arındırıyor. Özel formülü cildin elastikiyetini arttırıyor, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltıyor.

ELIZABETH ARDEN Ceramide Replenishing Yüz Temizleyici 200 ml beymen.com satış fiyatı: 206 TL

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Gece Serumu

Yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı ESTEE LAUDER Advanced Gece Serumu, özel ChronoluxCB™ teknolojisi ile cildinizi gece boyunca tazeliyor. Formülündeki Hyalüronik Asit ile nemi cilde hapsederek, yüzdeki çizgi ve kırışıklık görünümünün büyük oranda azalmasına katkı sağlıyor.

ESTEE LAUDER Advanced Gece Serumu 30 ml beymen.com satış fiyatı: 559 TL

YVES SAINT LAURENT Or Rouge Mask

Krem formundaki YVES SAINT LAURENT Or Rouge Mask, Atlas dağlarında yetişen nadir safran bitkisinden elde edilen "Or Rouge Gfc" maddesini içeriyor. Yaşlanma belirtilerine savaşan güçlü içeriği ile cildi yeniliyor ve büyüleyici parlaklık sunuyor.

YVES SAINT LAURENT Or Rouge Mask 50 ml beymen.com satış fiyatı: 2.100 TL

DIOR Capture Youth Creme Peeling

Antioksidan iris ve canlandırıcı B3 vitamini içeren DIOR Capture Youth Creme Peeling, cildin antioksidan gücünü en üst düzeye çıkarırken, yüzey kusurlarını azaltıyor.

DIOR Capture Youth Creme Peeling 50 ml beymen.com satış fiyatı: 635 TL

MBR Silken Calm Eye Patches Bakım Maskesi

MBR Silken & Calm Eye Patches bakım maskesi kolajen dokusu ile, hassas göz çevrenizi nemlendirerek, şişkinlikleri azaltıyor. Doğal koruma kalkanınızı güçlendiren sakinleştirici etkisi ile cildinizin direncini artırıyor.

MBR Silken Calm Eye Patches Bakım Maskesi beymen.com satış fiyatı:1.064 TL

ERKEKLER İÇİN
Kişisel bakımımıza her zamankinden çok dikkat ettiğimiz bu günlerde, kendine özen gösteren erkeklerin ihtiyaç duyacağı tüm ürünler www.beymen.com’da

ACQUA DI PARMA Barbiere Sakal Serumu

Tatlı badem ve nar çekirdeği yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile ACQUA DI PARMA Barbiere Sakal Serumu, erkeklerin kişisel bakım ritüeline mükemmel bir katkı sağlıyor.

ACQUA DI PARMA Barbiere Sakal Serumu 30 ml beymen.com satış fiyatı: 340 TL

AVEDA Invati Canlandırıcı Erkek Saç Bakım Kürü

Zerdeçal, ginseng ve E vitamini bileşenleri içeren formülü ile AVEDA Invati Canlandırıcı Erkek Saç Bakım Kürü, saç derisini canlandırarak mikro dolaşımı hızlandırıyor ve saç tellerini kalınlaştırarak, saç dökülmelerini önlemeye yardımcı oluyor. Saç derisine önden arkaya düz çizgiler halinde uygulanan ürün, masaj ile uygulandıktan sonra durulanmıyor, şekillendirici olarak da kullanabiliyor.

AVEDA Invati Canlandırıcı Erkek Saç Bakım Kürü 125 ml beymen.com satış fiyatı: 379 TL

CLARINS Men Revitalizing Cilt Bakım Jeli

25 yaş üstü erkekler için tasarlanan CLARINS Men Revitalizing Cilt Bakım Jeli, cilt rengini eşitleyerek sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Yorgunluk belirtilerini azaltan jel, içeriğindeki Goji Berry ile enerji verirken, yulaf şekeri ise cilt çizgilerini yumuşatıyor.

CLARINS Men Revitalizing Cilt Bakım Jeli 50ml beymen.com satış fiyatı: 386,00 TL

VILLAGE 11 FACTORY Factory Men's All In One Fluid

VILLAGE 11 FACTORY Factory Men's All In One Fluid, özel formülü ile kurumuş ve matlaşmış cilt dokusunu düzenleyerek nemlendiriyor ve sağlıklı görünüme kavuşturuyor.

VILLAGE 11 FACTORY Factory Men's All In One Fluid 150 ml beymen.com satış fiyatı: 150 TL