Magazin 10.08.2020 03:00

Beş ay sonra Bodrum'da sahne aldı

Ünlü sanatçı Deniz Seki, önceki akşam Bodrum Tilkici Koy'undaki Mücver Restaurant'da sahneye çıktı.
Beş ay sonra Bodrum'da sahne aldı

Konser öncesinde Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Seki, "Bugün çok enteresan bir gün heyecandan dizlerim titriyor. En son altı ay önce 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sahneye almışım. Bugün sekiz sekiz iki bin yirmi, sekiz benim uğurlu rakamım o yüzden benim için bugün çok kıymetli" dedi. Konsere gelirken Manisa Soma yolunda aracının bozulduğunu söyleyen Seki, "Çekicinin üzerinde Bodrum'a geldim, sekiz saatlik yol on üç saat sürdü." diyerek şanssız bir olay yaşadığını dile getirdi. Pandemi döneminde komple değiştiğini söyleyen güzel şarkıcı, "Ruhani olarak her şeyimle çok değiştim. Şeyda Coşkun ile bugün çalışmaya başladım çok mutluyum inşallah her şey benim için iyi olacak" diyerek muhabirlere "Sizde bol bol dua edin benim icin" dedi.
Sevenlerinin karşısına maske ilen çıkan başarılı sanatçı, Tolga Çam imzalı mini elbisesiyle büyüledi. Programına "İyisin Tabi" şarkısıyla başlayan Seki, kendi parçalarının yanı sıra repertuarında Sezen Aksu, Ahmet Kaya ve Yıldız Tilbe gibi bir çok sanatçının eserine de yer verdi.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede muhteşem bir performansa imza atan Deniz Seki, programını "Masal" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.