Vakıf Katılım web
Magazin 26.09.2022 05:00

BERKAY SOĞUK HAVAYI ŞARKILARIYLA ISITTI!

Türk Pop Müziğinin çok sevilen isimlerinden Berkay, yaz sezonunun son Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserini, önceki gece mekanı hınca hınç dolduran dinleyicilerinin karşısına çıkarak tamamladı.
BERKAY SOĞUK HAVAYI ŞARKILARIYLA ISITTI!

Türk Pop Müziğinin çok sevilen isimlerinden Berkay, yaz sezonunun son Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserini, önceki gece mekanı hınca hınç dolduran dinleyicilerinin karşısına çıkarak tamamladı. Poll Production by Polat Yağcı Organizasyonu ile gerçekleşen konseri, soğuk havaya rağmen sunucu Hande Sarıoğlu, Beşiktaş’ta top koşturan Türk Milli Futbolcu Cenk Tosun, Fenomen Danla Biliç ve oyuncu Kubilay Aka’nın da aralarında bulunduğu üç bin kişi izledi.

Konserine ara vermeden yaklaşık iki saat sahnede kalan Berkay, en sevilen hit olmuş şarkılarının yanı sıra sevilen popüler şarkılardan oluşan repertuvarıyla soğuk havayı şarkılarıyla ısıtmayı başardı. Muhteşem yorumculuğu ve efsane sahne performansı ile unutulmaz bir yaz gecesi kapanışı yapan Berkay, çok yakında yeni bir şarkısını dinleyicileriyle de buluşturacağının müjdesini verdi. Dinleyicileriyle kurduğu iletişimi ile herkesi kendine hayran bırakan Berkay, önümüzdeki sezonda, müthiş projelerle müzikseverlerin karşısına çıkacağını ve çok daha kalabalık konserlere imza atacağını da sözlerine ekledi.