Türkiye - Gündem 22.05.2018 16:21

Bereket Döner Sektöründe Yine Bir İlki Gerçekleştirdi

Türk Dönerinin dünyadaki sözcüsü sektörünün Türkiye'nin en büyük döner üreticisi Bereket Döner, 2018'in ilk çeyreğinde bile büyüme hedeflerine ulaşırken yaptığı yeniliklerle müşteri memnuniyetini de perçinledi.
Bereket Döner Sektöründe Yine Bir İlki Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz Nisan ayı içinde 7 şube daha zincirine eklerken Bereket Döner, kendi alanında ilk kez çocuklara özel restoran şubesi açan marka olarak yine sektörünün öncüsü oldu. Bereket Döner, Türkiye'nin ilk çocuk temalı restoranını İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi'nde hizmete aldı. 

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL RESTORAN 

Bereket Döner, Türkiye'de sektöründe ilk kez çocuklara özel restoranlarıyla sektörde öncülüğünü gösterdi. Tasarımını tamamen çocukların dünyasına göre geliştiren ve markaya özel imzasını taşıyan Bereket Döner Çocuk konseptinde yapı ekipmanları keyifli çocuk temaları ile donatıldı.

Türkiye'nin en büyük çocuk eğlence merkezlerinden biri olarak bilinen Vialand AVM içinde yeni açılan Bereket Döner'in geliştirdiği konsept çocukların gönlünü fethetmeyi başardı. 

Döner sektörüne daha nitelikli restoranlar ekleyeceklerini söyleyen Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek Vialand Şubelerinde binlerce aileye ve çocuğa hizmet verdiklerini  belirterek "Biz geleneksel Türk Dönerimizi kaliteli, lezzetli ve en güvenilir koşullarda uygun şekilde hazırlayarak tüketicimize sunuyoruz. Kurulduğumuz ilk günden bugüne bu bizim ilkemiz. Geleceğimiz olan çocuklarımız başta olmak üzere tüketicimize doğru ve güvenilir ürün üretip satmak vazgeçilmezimiz. Çocuklarımıza lezzetli, besin değeri yüksek ve güvenilir ögünler sunarken; bu yeni konsept uygulamamızla birlikte eğlenceli ve renkli bir ortam da sağlıyoruz. Özellikle servis alanında kullandığımız masal kahramanlarımızın renkli dünyasından oluşan keyifli kompozisyon ile onların hayal dünyaları için de eğlenceli görseller sunuyoruz.

Türkiye'nin ilk hazır döner üreticisi olarak bir sektörün kurucusu olmanın sorumluluğunu her daim taşıyoruz. Ve biliyoruz ki geleceğimiz çocuklarımız. Bu nedenle çocuklar ve gençlerle birbirinden farklı bir çok platformda ve farklı uygulamalarımızla bir araya geliyor olacağız. Çocuklarla buluşmamız önümüzdeki günlerde çocuklara özel ikinci restoranımız ile daha da yaygınlaşıyor. Çok yakında KidzMondo içinde yeni çocuk konseptli restoranımızı açıyoruz" dedi.

NİSAN AYINDA 7 ŞUBE BİRDEN AÇTIK

Türkiye genelinde şube açılışlarına hız verdiklerini söyleyen Emek şu bilgileri verdi: Nisan ayı bizim için oldukça önemli yatırımların sonuçlarını görme, önümüzdeki dönemin planlamasını yapma açısından önemliydi. Nisan ayında 7 şubemizi birden açtık. Bu arada yılın ilk çeyreğinde hedeflerimizi gerçekleştirme oranımız yüzde 96 düzeyinde oldu. Yeni dönemde hedefimiz çocuklar ve gençler olacak. Tüm Türkiye'de hızla yaygınlaşmaya devam ederek yine Mayıs ayında da yeni şubelerimizi hizmete alıyor olacağız."