Vakıf Katılım web
Magazin 22.05.2020 03:00 Güncelleme: 22.05.2020 00:36

''BEN DE ÖZLEDİM'' 4 BÜYÜK MÜZİSYENİ BİR ARAYA GETİRDİ!

Özgün projeleriyle her dönem adından sıklıkla söz ettiren ''Bahadır Tatlıöz'' ülke olarak içinden geçtiğimiz zor günlerde sektörün en başarılı müzisyenleriyle bir araya gelerek ve geçmişin nostaljik, huzur veren duygusunu ön planda tutarak, dillere pelesenk olmuş ''Ben de Özledim'' şarkısını yeniden yorumladılar.
''BEN DE ÖZLEDİM'' 4 BÜYÜK MÜZİSYENİ BİR ARAYA GETİRDİ!

Projenin mimarı olan ''Bahadır Tatlıöz''e; müzikseverleri çok heyecanlandıracak 3 büyük isim; Aydın Kurtoğlu, Gülden ve Mustafa Ceceli muhteşem yorumlarıyla eşlik etti.
Yıllar geçmesine rağmen hala çok sevilen ve 1982 yılında yayınlanan Ferdi Tayfur albümüne adını vererek kült olmuş şarkılar listesinin zirvesinde yer alan ''Ben de Özledim''in yepyeni aranjesi ve 'evde kal' sürecine uygun olarak kurgulanan klibi ise ''Bahadır Tatlıöz'' imzası taşıyor.

ZOR GÜNLERDE MÜZİSYENLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Evde kalmaya devam ettiğimiz, sahne ve konserlerin tamamının sekteye uğrayarak müzik sektörünün de içinde olduğu bu zor günlerde müzisyenlerin bir araya gelerek üretmeye devam ettiği ve ele ele vererek kaygısızca birlik olduğu bu proje çok alkışlanarak kalıcı bir iz bırakacak.
''Ben de Özledim'' şarkısının klibinde; Bahadır Tatlıöz, Aydın Kurtoğlu, Gülden ve Mustafa Ceceli'nin evlerinden çekip yolladığı görüntülere daha önceden çekilmiş dış görseller eşlik edince ortaya 80'li yılların sıcaklığı, nostaljik duygularımızın kabardığı görüntüler ortaya çıktı. ''Bende Özledim''in yepyeni hali, yoğun olarak eskileri ve özlem duyduklarımızı yad ettiğimiz bu zamanlarda izleyicisinin yüreğine dokunacak.

Bemol9 Müzik Yapım ve DMC dağıtımı ile Bahadır Tatlıöz feat Aydın Kurtoğlu, Gülden, Mustafa Ceceli
''Ben de Özledim'' tüm müzik platformlarında yayında.