Kültür Sanat 23.02.2020 00:30

BAŞKENTTE ŞEBO RÜZGARI

1996'da yayınladığı ilk albümü Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Ankara Perfomance Hall'de 2500 hayranın kalbine şarkıları ile dokundu.
BAŞKENTTE ŞEBO RÜZGARI

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde üç saate yakın sahnede kalan Ferah, enerjisi ve şarkılarıyla Ankara’lı müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kadın’dan son albümü Parmak İzi’ne uzanan kariyerinin en vurucu şarkılarıyla konserine başlayan Ferah, ‘Çakıl Taşları’ ile açılışı yaptıktan sonra, seyircisine ‘Hoşgeldiniz, nasılsınız. Bizi güzel karşıladığınız için teşekkür ederiz’ dedi.  Ferah, her şarkısına eşlik eden seyircisiyle ‘Başka Bir Yol Var’, ‘Küllerinden’ ve ‘Koridor’u peş peşe söyleyerek gecenin coşkusunu büyüttü.

‘Bu Aşk Fazla Sana’ şarkısında gelenek haline gelen konfeti yağmuru sonrası Ferah, finali ‘Hoşçakal’ şarkısıyla yaparak veda etti.

Şebnem Ferah’a sahnede yıllardır yanından ayırmadığı yol arkadaşları Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Barış Manisa (gitar), Serdar Barçın (flüt) ve Ceren Akyıldız (vokal) eşlik etti.